Tervise Paradiis ****


Startsida » Estland » Pärnu » Tervise Paradiis x

Tervise Paradiis

Klicka på priset för att boka resa eller kontrollera platstillgången!

5 ntr6 ntr9 ntr
 Kort spa  Kort spa  Spa-resor
 4.10. 4290  
 7.10.  48906490
 11.10. 4290  
 14.10.  49906690
 18.10. 4290  
 21.10.  49906690
 25.10. 4290  
 28.10.  47906290
 1.11. 4290  
Priser

Spalexikon

Bubbelbad för händer eller fötter (Bubble bath for hands or feet) 
Mjukgörande och uppfriskande bad för händer eller fötter. 

 

Charcot massagedusch (Charcot shower) 

Charcot duschmassage är en slags vattenmassage, där hela kroppen behandlas i en 10-15 minuters massagebehandling. Den utförs stående med högt tryck och riktad vattenstråle från ca 4 meters håll. Duschen är uppiggande, förbättrar blodgenomströmningen, ämnesomsättningen och underhudsvävnaderna, alltså är den lämplig för behandling mot celluliter. I kombination med diet och gymnastik hjälper den även vid viktminskning. Finns även en mildare variant som heter solfjäderdusch. 

 

Elektroterapi (Electro therapy)

För förbättring av blodtillförsel och lymfcirkulation samt för smärtlindring används elektroterapins olika möjligheter efter läkares rekommendationer.

 

Inhalationsterapi (Inhalation therapy)

Med hjälp av en inhaleringsapparat sönderdelas läkemedelslösning till så fina partiklar att den kommer in i luftvägarna tillsammans med inandningsluften. Används för behandling av kroniska eller akuta luftvägssjukdomar: den är slemlösande, antiinflammatorisk, återfuktande och vidgar luftvägarna.

 

Klassisk massage (Classic massage)

Den mest kända avstressande och spänningsnedsättande metoden. Påskyndar ämnesomsättningen, återställer förlorad energi och skapar välmående.

 

Magnetterapi (Magnet therapy) 

Vävnader påverkas med lågfrekvens magnetfält. Förbättrar ämnesomsättningen i vävnader, verkar smärtstillande och avslappnande. Proceduren har även en sänkande verkan för blodtryck, varför den kan användas framgångsrikt för äldre människor och för människor som har högt blodtryck.

Magnetterapi används vid: perifera nervsjukdomar, kroniska muskel- och ledsjukdomar, svullnader efter olika trauma, kroniska hudsjukdomar.

 

Paraffin-ozokeritbehandling (Paraffin-ozokerite therapy) 

Paraffin-ozokeritbehandling är en lokal värmebehandling som lämpar sig bra för att mjuka upp spända muskler (t.ex. före massage) eller för att lindra värk samt förbättra blodcirkulationen vid ledbesvär. Inblandning av ozokerit eller bergvax i paraffinet ökar blandningens värmeegenskaper.

 

Saltkammare (Salt chamber) 

I saltkammaren är väggarna klädda med ett tjockt lager salt och den friska luften som leds in är full av små saltpartiklar. Man ligger på vilstolar, lyssnar på musik och slappnar av. Man vistas i rummet 30-90 min åt gången. Behandlingen ger ökad motståndskraft, utvidgar bronker och förebygger infektioner. Saltets negativa joner har också stressminskande effekt.

 

Skotsk- eller solfjädersdusch (Scottish or fan shower)

En terapiduschbehandling där du masseras omväxlande med kallt och varmt vatten.

 

Stretchterapi (Stretch therapy)

Ger bra effekt vid stel rygg, blodtillförselstörningar, ryggdeformationer, reumatism, matsmältningsproblem, diskbråck, knä- och ledbesvär samt stress. Det unika systemet kommer från Sverige. Sträckningar görs på en terapibänk, där patienten fästs vid fotlederna på bänken och förs först till horisontalläge och därefter till upp-och-ner läge vid en 15-40 gradig vinkel så att den sträckande kraften kommer från kroppens egen tyngd. På det viset minskas trycket på ryggraden och nervrötterna.

 

Undervattensmassage (Underwater massage)

Man ligger i ett varmt bad och massören masserar över hela kroppen med vatten som sprutar ut ur en vattenslang med olika tryck. Skonsam och avslappnande form av massage. Alternativt utförs massagen automatiskt utan terapeut.

 

Ultraljudsterapi (Ultrasound therapy)

Användning av högfrekvent ljud med liten intensitet i behandlingssyfte. Proceduren har smärtstillande, avkopplande, antiinflammatorisk verkan. Man använder även ultraljudsterapi genom terapeutiska salvor. Ultraljudsterapi används vid: kroniska led- och nervinflammationer, degenerativa ledsjukdomar, kroniska smärtsyndrom, behandling av ytlig ärrvävnad, kontraktorer.

 

Ört- och pärlbad (Herbal pearl bath)

Ört- och pärlbad är en mycket effektiv kombination för din kropp. Med varmt vatten och olika örtkoncentrat förbättrar man blodcirkulationen, uppnår avslappnande effekt för musklerna och lindrar smärta. Badvattnets temperatur är 36-38 grader. 

 

Aktiviteter:

Vattengymnastik (Water gymnastics)

Vattengymnastik är ett lämpligt motionssätt för människor som har svårt att röra sig vid exempelvis ledbesvär.

 

Sjukgymnastik i grupp eller individuellt (Theraputic gymnastics)

Sjukgymnastikens syfte är att påskynda återhämtning från sjukdomstillstånd och att bibehålla uppnådda behandlingsresultat så att även patienten själv inkluderas aktivt i behandlingsprocessen. Sjukgymnastik utförs individuellt eller gruppvis under handledning av en specialutbildad instruktör (sjukgymnast). 

 

Stavgång (Stick walking)

Stavgång är dubbelt så effektivt som sedvanlig gång. Stavgången tränar även axel-, arm- och bröstmuskler. Motverkar nack- och axelsmärtor. Stavgången är tillämplig vid ledsjukdomar eftersom fotleder belastas mindre jämförd med vanlig gång. Detta tack vare fyra stödpunkter. Man bränner i genomsnitt 400 kalorier per timme vid stavgång (jämfört med den sedvanliga gångens 280 kalorier). Speciella gångstavar används. Gångstaven är styv och lätt, med ett speciellt brett justerbart armband med kardborrefästen och en gummispets som används för gång på asfalt. Passar för personer i alla åldrar och hälsotillstånd.  


Förhandsbokning av behandlingar

Vi rekommenderar att du förbokar dina behandlingar om du har ett paket där det inte ingår ett läkarbesök. Vid de paket där du träffar en läkare för konsultation blir du rekommenderad vilka behandlingar ur paketet som passar just dig. 

 

1.  Skicka ett mejl (på engelska) med era valda behandlingar till spaavdelningen på hotellet: medic@spa.ee

2.  Rubrik/Ämne: BOOKING OF TREATMENTS, VEGA RESOR

3.  I texten anger du korrekta datum för incheckning och utcheckning på hotellet och era namn. Ni behöver inte nämna Vega Resors bokningsnummer.

4.  Lista dina behandlingar och eventuella önskemål om datum och tid.

5.  Om ni bokat tillvalspaket, skriver ni namnet på paketet och listar därefter önskemål om datum och tid.

6.  Om ni ska boka extra behandlingar kan ni nämna dem även här. Separera dessa från de som ingår och skriv "pay on spot"

 

Julresa, 8 nätter

Julresan är 8 nätter varav 2 nätter ombord på ett av Tallinks fartyg. Avresa 22/12 och hemkomst 30/12. I paketet ingår halvpension, inkl julmiddag, samt ett paket med upp till 15 behandlingar. Du kommer även att träffa en läkare för en kort konsultation. Du har tillgång till bad- och bastuavdelningen samt gym.

Julresa, 8 nätter

I resan ingår:

• Båtresa t/r, insides B-hytt (2 nätter), enkelhytt mot tillägg - se tidtabell

• Transfer från hamnen t/r (13 mil, ca 2 h) 

• Boende i dubbelrum (6 nätter), enkelrum mot tillägg 

• Halvpension på hotellet inkl julmiddag 24/12 (6 middagar och 6 frukostar)

• Julprogram 24/12

• Badrock på rummet

• Tillgång till simhallen och bastu 06.30-15.00

• Tillgång till äventyrsbadet 11.00-22.00 

• Tillgång till gym 06.30-15.00

• Morgongymnastik (mån-lör)

• Inledande och avslutande läkarbesök 

• 15 behandlingar/aktiviteter (lör-ons):

 

 

Behandlingar och aktiviteter:

Vattengymnastik, sjukgymnastik, individuell sjukgymnastik, ört-pärlbad, paraffin-ozokeritbehandling, Chargot-dusch, skotsk- eller solfjädersdusch, bubbelbad för händer eller fötter, undervattensmassage, saltkammare, stretchterapi, ultraljudsterapi, magnetterapi, elektroterapi, inhalationsterapi, klassisk massage 23 min

Viktig information:

 

 

• Om insideshytter har tagit slut bokar vi utsideshytt i A-kategori istället mot ett tillägg på 180-540 kr per person och återkommer med uppdaterad faktura senast nästföljande vardag.

• För ensamresenärer bokar vi en enkelhytt på båten, tillägg: 440-760 kr. Vid onlinebokning lägger vi på detta tillägg på er bokning och återkommer nästföljande vardag med en uppdaterad faktura.

• Transfer Tallinn-Pärnu: bussen med guide väntar på parkeringen utanför D-terminalen

• Transfer Pärnu -Tallinn: ca 13:00 från hotellet
• Middagen kan bytas ut mot lunch. Meddela detta vid bokning.

Förbokning av behandlingar Spalexikon

Valfria tillägg:

• Måltider ombord på båten - mer info 
• Utsideshytt mot tillägg - mer info 
• Tallink Siljas anslutningsbuss - mer info 
• Avbeställningsskydd 150 kr (Gäller mot läkarintyg)

Tillägg/barnpriser:

Enkelrum (6 nätter): från 2090 kr 

 

 

För dig som reser med barn vänligen boka per telefon eller e-post!

Barn: 0-1 år: 590 kr, 2-12 år i extrasäng: xxxx kr

Julresa, 5 nätter

Julresan är 5 nätter varav 2 nätter ombord på ett av Tallinks fartyg. Avresa 22/12 och hemkomst 27/12. I paketet ingår halvpension, inkl julmiddag, samt ett paket med 6 behandlingar och aktiviteter.  Du har tillgång till bad- och bastuavdelningen samt gym.

Julresa, 5 nätter

I resan ingår:

• Båtresa t/r, insides B-hytt (2 nätter), enkelhytt mot tillägg - se tidtabell

• Transfer från hamnen t/r (13 mil, ca 2 h) 

• Boende i dubbelrum (3 nätter), enkelrum mot tillägg 

• Halvpension på hotellet  inkl julmiddag 24/12 (3 middagar och 3 frukostar)

• Julprogram 24/12

• Tillgång till simhallen och bastu 06.30-15.00

• Tillgång till äventyrsbadet 11.00–22.00 

• Tillgång till gym 06.30-15.00

• Morgongymnastik 

• 6 behandlingar och aktiviteter (behandlingsdagar lör och sön)

 

Behandlingar och aktiviteter:

En behandling per dag från: Klassisk massage 23 min, huvudmassage, paraffin-ozokerit behandling. 

Dessutom en behandling per dag från: Lyxigt bad med apelsinolja, toniserande duschar, havsalgbad för händer, undervattensmassage. 

Samt en aktivitet per dag från: Gruppgymnastik, vattengymnastik, sjukgymnastik (individuell) eller stavgång, Zumba, BodyCombat, FatBurn, BodyPump, ShinDo, Aqua Latino, Body Balance mm

Viktig information:

 

 

• Om insideshytter har tagit slut bokar vi utsideshytt i A-kategori istället mot ett tillägg på 180-540 kr per person och återkommer med uppdaterad faktura senast nästföljande vardag.

• För ensamresenärer bokar vi en enkelhytt på båten, tillägg: 440-760 kr. Vid onlinebokning lägger vi på detta tillägg på er bokning och återkommer nästföljande vardag med en uppdaterad faktura.

• Transfer Tallinn-Pärnu: bussen med guide väntar på parkeringen utanför D-terminalen

• Transfer Pärnu -Tallinn: ca 13:00 från hotellet

• Middagen kan bytas ut mot lunch. Meddela detta vid bokning.

Förbokning av behandlingar Spalexikon

Valfria tillägg:

• Måltider ombord på båten - mer info 
• Utsideshytt mot tillägg - mer info 
• Tallink Siljas anslutningsbuss - mer info 
• Avbeställningsskydd 150 kr (Gäller mot läkarintyg)

Tillägg/barnpriser:

Enkelrum (3 nätter): från 1090 kr

 

För dig som reser med barn vänligen boka per telefon eller e-post!

Barn: 0-1 år: 590 kr, 2-12 år i extrasäng: xxxx kr.

Spalexikon

Bubbelbad för händer eller fötter (Bubble bath for hands or feet) 
Mjukgörande och uppfriskande bad för händer eller fötter. 

 

Charcot massagedusch (Charcot shower) 

Charcot duschmassage är en slags vattenmassage, där hela kroppen behandlas i en 10-15 minuters massagebehandling. Den utförs stående med högt tryck och riktad vattenstråle från ca 4 meters håll. Duschen är uppiggande, förbättrar blodgenomströmningen, ämnesomsättningen och underhudsvävnaderna, alltså är den lämplig för behandling mot celluliter. I kombination med diet och gymnastik hjälper den även vid viktminskning. Finns även en mildare variant som heter solfjäderdusch. 

 

Elektroterapi (Electro therapy)

För förbättring av blodtillförsel och lymfcirkulation samt för smärtlindring används elektroterapins olika möjligheter efter läkares rekommendationer.

 

Inhalationsterapi (Inhalation therapy)

Med hjälp av en inhaleringsapparat sönderdelas läkemedelslösning till så fina partiklar att den kommer in i luftvägarna tillsammans med inandningsluften. Används för behandling av kroniska eller akuta luftvägssjukdomar: den är slemlösande, antiinflammatorisk, återfuktande och vidgar luftvägarna.

 

Klassisk massage (Classic massage)

Den mest kända avstressande och spänningsnedsättande metoden. Påskyndar ämnesomsättningen, återställer förlorad energi och skapar välmående.

 

Magnetterapi (Magnet therapy) 

Vävnader påverkas med lågfrekvens magnetfält. Förbättrar ämnesomsättningen i vävnader, verkar smärtstillande och avslappnande. Proceduren har även en sänkande verkan för blodtryck, varför den kan användas framgångsrikt för äldre människor och för människor som har högt blodtryck.

Magnetterapi används vid: perifera nervsjukdomar, kroniska muskel- och ledsjukdomar, svullnader efter olika trauma, kroniska hudsjukdomar.

 

Paraffin-ozokeritbehandling (Paraffin-ozokerite therapy) 

Paraffin-ozokeritbehandling är en lokal värmebehandling som lämpar sig bra för att mjuka upp spända muskler (t.ex. före massage) eller för att lindra värk samt förbättra blodcirkulationen vid ledbesvär. Inblandning av ozokerit eller bergvax i paraffinet ökar blandningens värmeegenskaper.

 

Saltkammare (Salt chamber) 

I saltkammaren är väggarna klädda med ett tjockt lager salt och den friska luften som leds in är full av små saltpartiklar. Man ligger på vilstolar, lyssnar på musik och slappnar av. Man vistas i rummet 30-90 min åt gången. Behandlingen ger ökad motståndskraft, utvidgar bronker och förebygger infektioner. Saltets negativa joner har också stressminskande effekt.

 

Skotsk- eller solfjädersdusch (Scottish or fan shower)

En terapiduschbehandling där du masseras omväxlande med kallt och varmt vatten.

 

Stretchterapi (Stretch therapy)

Ger bra effekt vid stel rygg, blodtillförselstörningar, ryggdeformationer, reumatism, matsmältningsproblem, diskbråck, knä- och ledbesvär samt stress. Det unika systemet kommer från Sverige. Sträckningar görs på en terapibänk, där patienten fästs vid fotlederna på bänken och förs först till horisontalläge och därefter till upp-och-ner läge vid en 15-40 gradig vinkel så att den sträckande kraften kommer från kroppens egen tyngd. På det viset minskas trycket på ryggraden och nervrötterna.

 

Undervattensmassage (Underwater massage)

Man ligger i ett varmt bad och massören masserar över hela kroppen med vatten som sprutar ut ur en vattenslang med olika tryck. Skonsam och avslappnande form av massage. Alternativt utförs massagen automatiskt utan terapeut.

 

Ultraljudsterapi (Ultrasound therapy)

Användning av högfrekvent ljud med liten intensitet i behandlingssyfte. Proceduren har smärtstillande, avkopplande, antiinflammatorisk verkan. Man använder även ultraljudsterapi genom terapeutiska salvor. Ultraljudsterapi används vid: kroniska led- och nervinflammationer, degenerativa ledsjukdomar, kroniska smärtsyndrom, behandling av ytlig ärrvävnad, kontraktorer.

 

Ört- och pärlbad (Herbal pearl bath)

Ört- och pärlbad är en mycket effektiv kombination för din kropp. Med varmt vatten och olika örtkoncentrat förbättrar man blodcirkulationen, uppnår avslappnande effekt för musklerna och lindrar smärta. Badvattnets temperatur är 36-38 grader. 

 

Aktiviteter:

Vattengymnastik (Water gymnastics)

Vattengymnastik är ett lämpligt motionssätt för människor som har svårt att röra sig vid exempelvis ledbesvär.

 

Sjukgymnastik i grupp eller individuellt (Theraputic gymnastics)

Sjukgymnastikens syfte är att påskynda återhämtning från sjukdomstillstånd och att bibehålla uppnådda behandlingsresultat så att även patienten själv inkluderas aktivt i behandlingsprocessen. Sjukgymnastik utförs individuellt eller gruppvis under handledning av en specialutbildad instruktör (sjukgymnast). 

 

Stavgång (Stick walking)

Stavgång är dubbelt så effektivt som sedvanlig gång. Stavgången tränar även axel-, arm- och bröstmuskler. Motverkar nack- och axelsmärtor. Stavgången är tillämplig vid ledsjukdomar eftersom fotleder belastas mindre jämförd med vanlig gång. Detta tack vare fyra stödpunkter. Man bränner i genomsnitt 400 kalorier per timme vid stavgång (jämfört med den sedvanliga gångens 280 kalorier). Speciella gångstavar används. Gångstaven är styv och lätt, med ett speciellt brett justerbart armband med kardborrefästen och en gummispets som används för gång på asfalt. Passar för personer i alla åldrar och hälsotillstånd.  


Förhandsbokning av behandlingar

Vi rekommenderar att du förbokar dina behandlingar om du har ett paket där det inte ingår ett läkarbesök. Vid de paket där du träffar en läkare för konsultation blir du rekommenderad vilka behandlingar ur paketet som passar just dig. 

 

1.  Skicka ett mejl (på engelska) med era valda behandlingar till spaavdelningen på hotellet: medic@spa.ee

2.  Rubrik/Ämne: BOOKING OF TREATMENTS, VEGA RESOR

3.  I texten anger du korrekta datum för incheckning och utcheckning på hotellet och era namn. Ni behöver inte nämna Vega Resors bokningsnummer.

4.  Lista dina behandlingar och eventuella önskemål om datum och tid.

5.  Om ni bokat tillvalspaket, skriver ni namnet på paketet och listar därefter önskemål om datum och tid.

6.  Om ni ska boka extra behandlingar kan ni nämna dem även här. Separera dessa från de som ingår och skriv "pay on spot"

 

Kort spa, 5 nätter (ons-mån)

Kort spa är 5 nätter varav 2 nätter ombord på ett av Tallinks fartyg. I paketet ingår halvpension samt ett paket med 6 behandlingar och aktiviteter. Du har tillgång till bad- och bastuavdelningen och gym.

Kort spa, 5 nätter (ons-mån)

I resan ingår:

• Båtresa t/r, insides B-hytt (2 nätter), enkelhytt mot tillägg - se tidtabell

• Transfer till hotellet t/r (13 mil, ca 2 h) 

• Boende i dubbelrum (3 nätter), enkelrum mot tillägg 
• Halvpension på hotellet (3 middagar och 3 frukostar)

• Badrock på rummet

• Tillgång till simhallen och bastu 06.30-15.00

• Tillgång till äventyrsbadet 11.00-22.00 (jun-aug 10.00-22.00)

• Tillgång till gym 06.30-15.00

• Morgongymnastik

• 6 behandlingar/aktiviteter (behandlingsdagar fre-lör)

Behandlingar och aktiviteter:

En behandling per dag från: Klassisk massage 23 min, huvudmassage, paraffin-ozokerit behandling. 

Dessutom en behandling per dag från: Lyxigt bad med apelsinolja, toniserande duschar, havsalgbad för händer, undervattensmassage. 

Samt en aktivitet per dag från: Gruppgymnastik, vattengymnastik, sjukgymnastik (individuell) eller stavgång, Zumba, BodyCombat, FatBurn, BodyPump, ShinDo, Aqua Latino, Body Balance mm

Viktig information:

 

• Äventyrsbadet är stängt för underhåll 2017: 10 jan, 14 feb, 14 mar, 11 apr, 9 maj, 4-10 sep, 10 okt, 14 nov, 12 dec

• Simhall och bastur är stängda för underhåll 2017: 22-25 aug

• Om insideshytter har tagit slut bokar vi utsideshytt i A-kategori istället mot ett tillägg

• Transfer Tallinn-Pärnu-Tallinn: info fås med biljetter ca en vecka innan avgången.

• Middagen kan bytas ut mot lunch. Meddela detta vid bokning.

Förbokning av behandlingar Spalexikon

Valfria tillägg:

• Måltider ombord på båten - mer info 
• Uppgradering av hytt - mer info 
• Tallink Siljas anslutningsbuss - mer info

 

För dig som reser med barn vänligen boka per telefon eller e-post!

 

 


Kort spa, 6 nätter (lör-fre)

Denna Kort spa är 6 nätter varav 2 nätter ombord på ett av Tallinks fartyg. I paketet ingår halvpension samt ett paket med 9 behandlingar och aktiviteter.  Du har tillgång till bad- och bastuavdelningen samt gym.

Kort spa, 6 nätter (lör-fre)

I resan ingår:

• Båtresa t/r, insides B-hytt (2 nätter), enkelhytt mot tillägg - se tidtabell

• Transfer från hamnen t/r (13 mil, ca 2 h)

• Boende i dubbelrum (4 nätter), enkelrum mot tillägg 

• Halvpension på hotellet (4 middagar och 4 frukostar)

• Badrock på rummet

• Tillgång till simhallen och bastu 06.30-15.00

• Tillgång till äventyrsbadet 11.00-22.00 (jun-aug 10.00-22.00)

• Tillgång till gym 06.30-15.00

• Morgongymnastik

• 9 behandlingar/aktiviteter (behandlingsdagar mån-ons)

Behandlingar och aktiviteter:

En behandling per dag från: Klassisk massage 23 min, huvudmassage, paraffin-ozokerit behandling. 

Dessutom en behandling per dag från: Lyxigt bad med apelsinolja, toniserande duschar, havsalgbad för händer, undervattensmassage. 

Samt en aktivitet per dag från: Gruppgymnastik, vattengymnastik, sjukgymnastik (individuell) eller stavgång, Zumba, BodyCombat, FatBurn, BodyPump, ShinDo, Aqua Latino, Body Balance mm

Viktig information:

 

• Äventyrsbadet är stängt för underhåll 2017: 10 jan, 14 feb, 14 mar, 11 apr, 9 maj, 4-10 sep, 10 okt, 14 nov, 12 dec

• Simhall och bastur är stängda för underhåll 2017: 22-25 aug

• Om insideshytter har tagit slut bokar vi utsideshytt i A-kategori istället mot ett tillägg

• Transfer Tallinn-Pärnu-Tallinn: info fås med biljetter ca en vecka innan avgången.

• Middagen kan bytas ut mot lunch. Meddela detta vid bokning.

Förbokning av behandlingar Spalexikon

Valfria tillägg:

• Måltider ombord på båten - mer info 
• Uppgradering av hytt - mer info 
• Tallink Siljas anslutningsbuss - mer info

 

För dig som reser med barn vänligen boka per telefon eller e-post!

Spa-resa, 9 nätter (lör-mån)

Spa-resan är 9 nätter varav 2 nätter ombord på ett av Tallinks fartyg. I paketet ingår halvpension samt ett paket med 18 behandlingar och aktiviteter. Du kommer även att träffa en läkare för en konsultation. Du har tillgång till bad- och bastuavdelningen samt gym.

Spa-resa, 9 nätter (lör-mån)

I resan ingår:

• Båtresa t/r, insides B-hytt (2 nätter), enkelhytt mot tillägg - se tidtabell

• Transfer till hotellet t/r (13 mil, ca 2 h) 

• Boende i dubbelrum (7 nätter), enkelrum mot tillägg 
• Halvpension på hotellet (7 middagar och 7 frukostar)

• Badrock på rummet

• Tillgång till simhallen och bastu 06.30-15.00

• Tillgång till äventyrsbadet 11.00-22.00 (jun-aug 10.00-22.00)

• Tillgång till gym 08.00-22.00

• Morgongymnastik

• Inledande och avslutande läkarbesök 
• 18 behandlingar/aktiviteter (mån-lör)

Behandlingar och aktiviteter:

Vattengymnastik, sjukgymnastik, individuell sjukgymnastik, ört-pärlbad, paraffin-ozokeritbehandling, Chargot-dusch, skotsk- eller solfjädersdusch, bubbelbad för händer eller fötter, undervattensmassage, saltkammare, stretchterapi, ultraljudsterapi, magnetterapi, elektroterapi, inhalationsterapi, klassisk massage 23 min

Viktig information:

 

• Äventyrsbadet är stängt för underhåll 2017: 10 jan, 14 feb, 14 mar, 11 apr, 9 maj, 4-10 sep, 10 okt, 14 nov, 12 dec

• Simhall och bastur är stängda för underhåll 2017: 22-25 aug

• Om insideshytter har tagit slut bokar vi utsideshytt i A-kategori istället mot ett tillägg

• Transfer Tallinn-Pärnu-Tallinn: info fås med biljetter ca en vecka innan avgången.

• Middagen kan bytas ut mot lunch. Meddela detta vid bokning.

Förbokning av behandlingar Spalexikon

Valfria tillägg:

• Måltider ombord på båten - mer info 
• Uppgradering av hytt - mer info 
• Tallink Siljas anslutningsbuss - mer info


För dig som reser med barn vänligen boka per telefon eller e-post!Wellness och hälsospa

• Pärnus modernaste spahotell
• Ljusa rum med balkong mot havet
• Äventyrsbad för hela familjen

Modernt med bästa läget

Tervise Paradiis är ett 4-stjärnigt hotell och det modernaste av Pärnus spahotell. Hotellet har ett härligt läge vid havet och alla rum i den åtta våningar höga byggnaden har balkong och en vacker utsikt över Pärnubukten. 

Perfekt för familjen

Vattencentret erbjuder avkoppling för både stora och små. Förutom en 25 meters bassäng finns det vattenrutschbanor, äventyrsbassäng, klättervägg och även olika bastur såsom turkisk och finsk.  Det finns även en uppvärmd utomhusbassäng och en terrass.

Olika val för den aktive

För den som vill röra mycket på sig under sin vistelse finns det bowling, bordtennis, aerobicssal, simhall och styrketräningsgym. Om man vill rå om sig, utöver spa-behandlingar, kan man besöka skönhetssalongen eller sola solarium.


Fakta om hotellet

Telefon: +372 44 51600
Adress: Side 14, Pärnu
Våningar: 8
Hissar: 3
Byggår: 2004
På hotellet finns:

122 hotellrum. Alla rum är rökfria. Stort äventyrsbad med vattenrutschbana, hopptorn, bassänger, bubbelpooler och bastur. Simhall med 25 m bassäng. I nyöppnade Sauna Centre (mot tillägg 4-6 Eur) finns aromabastu, ångbastu, saltbastu, sanarium, steam room, japanskt bad, iskallt bad, massagepool. Gym och aerobics sal (klasser mot extra kostnad). Bowling och biljard. Skönhetssalong, frisör. Buffé och à la carte restaurang, barer, butiker. Konferensutrymme för 50 personer, konferensavdelning med VIP-bastu. Lekrum.

Om måltiderna:

Frukostbuffé: 7.00-10.00, lör-sön 7.00-11.00, lunchbuffé: 12.30-15.00, middagsbuffé: 17.00-19.00.

 

Övrigt:

I receptionen finns möjlighet att växla pengar, hyra gångstavar och cyklar samt boka utflykter och sightseeing. Gratis WiFi i hela huset. Obevakad parkeringsplats.

 

 

Läge: Side 14, Pärnu

Skönhetspaket 990 kr

3 behandlingar:

• Ansiktsbehandling 45 min

• Kroppsbehandling 45 min

• Klassisk manikyr eller pedikyr 45 min

 

Tillvalspaketen bokas i förväg hos Vega Resor

2017


Förstora bilderna genom att klicka på dem.

Är ni 10 eller fler resenärer? Fråga oss om grupprabatter

Kombinera spavistelse med sammanträde. På Tervise Paradiis finns ett konferensrum med hisnande havsutsikt för upp til 50 personer. Du kan även hyra Vip-avdelning med liten bassäng, bastur samt konferensdel för 15 personer.

 

Skicka en gruppförfrågan till info@vegaresor.se , så återkommer vi med prisförslag.

Standardrum:

Laminatgolv, separata sängar, dusch, wc, badrock, hårtork. Tv (finns SVT1), minibar, telefon, värdeskåp. Balkong med havsutsikt. 1 extrasäng/rum för barn.

 

Superiorrum:

På våning 7-8, luftkonditionering, vattenkokare. Laminatgolv, separata sängar, dusch, wc, badrock, hårtork. Tv (finns SVT1), minibar, telefon, värdeskåp. Balkong med havsutsikt. 1 extrasäng/rum för barn.

_______________________________________________________________________________

 

Mot förfrågan: Handikapprum.

Mot tillägg: Familjerum och bastusvit. 

Förstora bilderna genom att klicka på dem.