Tervise Paradiis ★★★★

Modernt med bästa läget

Tervise Paradiis är ett 4-stjärnigt hotell och det modernaste av Pärnus spahotell. Hotellet har ett härligt läge vid havet och alla rum i den åtta våningar höga byggnaden har balkong och en vacker utsikt..


Läs mer »

Tervis Medical Spa ★★★+

Populärt hälsospa

Tervis Medical Spa är Estlands största spa och kanske det mest välkända. Spahotellet ligger i ett naturskönt område vid Pärnuflodens mynning och har under de senaste åren förnyat och föryngrat sig. Hotellet är uppdelat i..


Läs mer »

Estonia Medical Spa ★★★

Idealiskt läge

Estonia Medical Spa & Hotel ligger i ett stort lummigt parkområde där de gamla lövträden ger skugga och grönska. Läget är alldeles utmärkt mellan stranden och Pärnu centrum, i ett stillsamt villakvarter.

<h..


Läs mer »

Strand SPA & Conference ★★★★

Familjevänligt hotell

Hotell Strand passar hela familjen. Poolavdelningens simbassäng, varma barnbassäng, bubbelbad, bastu och gym står till ert förfogande hela dagen utan kostnad. På Hotell Strand finns flera rum som passar ..


Läs mer »

Hedon SPA & Hotel ★★★★

Mudaravila i ny skepnad  

Hedon SPA & Hotel öppnade sina portar på sommaren 2014, men dess historia går långt tillbaka i tiden. Redan för över 100 år sedan började man här med att erbjuda varma bad, och 1927 färdigställdes ..


Läs mer »

Estonia Resort ★★★★

Nytt i Pärnu

Estonia Spa Hotels öppnade ett 4-stjärnigt spahotell med helt nytt utseende och ett nytt spakoncept: ESTONIA Resort Hotel & Spa. Hotellet ersätter tidigare Vita huset och Gröna huset. Inredningen är baserad på modern, estnisk..


Läs mer »Inför resan ★★★★

Du kan under kontorstid boka din resa direkt hos Vega Resor eller hos din resebyrå. Bästa pris får du när du bokar online. Vid bokning frågar vi efter resenärernas för- och efternamn, kön, nationalitet samt födelseår, månad och dag. Informationen ..


Läs mer »

Anslutningsbussar inom Sverige ★★★★

I samband med att du bokar din resa kan du även boka anslutningsbuss från olika orter till Värtahamnen med Tallink Siljas buss.


Tallink Siljas anslutningsbussar:

<table class="taulukko1" style="border-collapse: collaps..


Läs mer »

Om båtresan ★★★★

Våra resor till Estland, Lettland och Finland inkluderar båtresa. I paketpriset ingår del i B-hytt, en standard insideshytt med 2 bäddar. Om insideshytter har tagit slut kan utsides A-hytt bokas mot ett tillägg. För ensamresenärer bokar vi enkelhy..


Läs mer »

Om flyg ★★★★

I våra spa- och hotellpaket till Estland och Lettland där båtresa ingår kan du ersätta båt med flyg. Vi tar då bort resans båtnätter (2 nätter) och räknar prisavdrag. Vi hjälper gärna att boka era flygbiljetter mot en serviceavgift på 400 kr per b..


Läs mer »

På resmålet ★★★★

Här finner du information om vad som händer när du kommit fram till din destination, transfer, om hotellen och vad som är bra att tänka på under din vistelse.

Hotellinformation

För att underlätta ditt hotellval använder Vega Resor ..


Läs mer »

Om Pärnu

Från badhus till hälsospa

Pärnu är en av Östersjöns riktigt klassiska badorter, med en fantastisk badstrand, som lockar svenskar idag lika väl som den lockade svenska semesterfirare i början av förra seklet. Även då bidrog Pärnus spahotell till ortens popularitet. De medicinskt inriktade behandlingar som då erbjöds hade sina rötter i de behandlingar som användes i det badhus som öppnade år 1838. Då var det uppvärmt havsvatten på somrarna och bastubad på vintern, som ansågs vara bra för hälsan.

 

… till wellness spa

Idag finns det många bra spahotell att välja mellan i Pärnu. Man kan nu få nästan vilka hälso-, skönhets- och wellnessbehandlingar som helst, från jordvaxomslag till sidenbad och alla slags massagebehandlingar.

 

Härliga Pärnu

Väl i Pärnu bör man avsätta tid till att strosa runt bland de vackra byggnaderna kring Rüütligatan, vandra genom parkerna ner till stranden och självfallet ta ett dopp i havet – om säsongen är den rätta. Den mer fartsugne kan ta med sig rullskridskor för en färd längs den fina strandpromenaden. Pärnu är en den perfekta sommarstaden, men åka på spa kan man göra året om.

 

 

Läs mer på:

 

https://visitparnu.com/sv/

 

https://www.visitestonia.com/sv/vart-ska-man-aka/vastra-estland/parnumap

Boka spa-resa online