Kalev Spa Hotel & Waterpark ★★★+

I hjärtat av Tallinn - Nyöppnar 1 april 2019!

Äntligen! Efter en omfattande ombyggnad och uppfräschning nyöppnar detta moderna och mångsidiga spahotell! Kalev Spa ligger vid den grönskande Kanutsparken invid Gamla stan och inte långt från..


Läs mer »

Tallink Spa & Conference Hotel ★★★★

Spa i modern förpackning

Det omtyckta spahotellet Tallink Spa & Conference öppnade våren 2007 och ligger så nära färjeterminalen man kan komma. Med Tallinns shopping- och nöjesliv runt knuten är läget dessutom utmärkt. Innan..


Läs mer »

Pirita Marina Hotel & SPA ★★★

Olympiska Pirita

Pirita Marina Hotel & Spa ligger vackert vid havet cirka 5 kilometer utanför Tallinn, i förorten Pirita. Det är ett litet samhälle som är känt dels för Sångarfältet där man var femte år håller den berömda sångf..


Läs mer »

Tallinn Viimsi SPA ★★★★

Modernt hälsospa

Viimsi Spa, som ligger 9 kilometer utanför Tallinns centrum, är en av Estlands modernaste hälsospa. Hotellet har som mål att erbjuda ett mångsidigt utbud av behandlingar i kombination med fysiska aktiviteter. A..


Läs mer »Inför resan ★★★★

Du kan under kontorstid boka din resa direkt hos Vega Resor eller hos din resebyrå. Bästa pris får du när du bokar online. Vid bokning frågar vi efter resenärernas för- och efternamn, kön, nationalitet samt födelseår, månad och dag. Informationen ..


Läs mer »

Anslutningsbussar inom Sverige ★★★★

I samband med att du bokar din resa kan du även boka anslutningsbuss från olika orter till Värtahamnen med Tallink Siljas buss.


Tallink Siljas anslutningsbussar:

<table class="taulukko1" style="border-collapse: collaps..


Läs mer »

Allmänna resevillkor ★★★★

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

Dessa allmänna resevillkor samt arrangörens särskilda resevillkor är del av avtalet. De allmänna

resevillkoren är överenskomna mellan Researrangörsföreningen i Sverige och Konsumen..


Läs mer »

Särskilda resevillkor ★★★★

För researrangemang i Vega Resors regi gäller ALLMÄNNA RESEVILLKOR för paketresor.

Dessutom gäller nedanstående Särskilda resevill..


Läs mer »


Om båtresan ★★★★

Våra resor till Estland, Lettland och Finland inkluderar båtresa. I paketpriset ingår del i B-hytt, en standard insideshytt med 2 bäddar. Om insideshytter har tagit slut kan utsides A-hytt bokas mot ett tillägg. För ensamresenärer bokar vi enkelhy..


Läs mer »

Om flyg ★★★★

I våra spa- och hotellpaket till Estland och Lettland där båtresa ingår kan du ersätta båt med flyg. Vi tar då bort resans båtnätter (2 nätter) och räknar prisavdrag. Vi hjälper gärna att boka era flygbiljetter mot en serviceavgift på 400 kr per b..


Läs mer »

På resmålet ★★★★

Här finner du information om vad som händer när du kommit fram till din destination, transfer, om hotellen och vad som är bra att tänka på under din vistelse.

Hotellinformation

För att underlätta ditt hotellval använder Vega Resor ..


Läs mer »

Om Tallinn

Medeltida gränder och modern shopping

Tallinn är en huvudstad med korta avstånd. Hamnen ligger 10 minuters promenad från Gamla stans gränder och flygplatsen är endast 5 km utanför stan. De flesta gallerior, t.ex. Viru shoppingcenter, Stockmann och Forum, finns på promenadavstånd. Gamla stans stenhus har skonats från bränder och kan idag stoltsera med en av de bäst bevarade medeltida stadskärnorna i Europa.

Sightseeing med Tallinn Card

På de flesta hotell kan du köpa ett Tallinn Card som ger dig mängder med rabatter och gratis inträden. Exempelvis trafikerar Hop-on-Hop-off bussar Tallinns flesta sevärdheter under majseptember och med kortet kan du åka hur mycket du vill. Tallinn Card kostar 12- 32 € beroende på giltighetstid. Som pensionär, 65 år eller äldre, åker du gratis med Tallinns lokaltrafik.

Kulinarisk storstad

Tallinns moderna kök röner allt större uppmärksamhet internationellt, med restauranger som hör till de bästa i världen. I Tallinns Gamla stad ska man naturligtvis passa på att njuta av vällagad mat på en av stadens rustikt stämningsfulla restauranger med källarvalv och levande musik. En sådan är restaurang Maikrahv. Ladda ner eller fråga efter vår rabattkupong, som även gäller på restaurangerna Vana Toomas och Turg. Alla tre ligger på Rådhusplatsen i Gamla stan.

 

 

Läs mer på:

www.tallinn2011.ee/eng

www.tourism.tallinn.ee
www.inyourpocket.com/estonia/tallinn/en
www.kumu.ee
www.opera.eemap

Boka spa-resa online