Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Amsterdam

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
3320 kr/pers
Extra hotellnatt:
1080-1440kr/rum Läs mer

Best Western Blue Square Hotel★★★★


Lättillgängligheten gör Blue Square till en bra utgångspunkt för att utforska Amsterdam och dess omgivning. Centrum, Schipol flygplats och Rai Congress Center kan alla nås inom 10 till 20..

Flyg+hotell 3 ntr
3900 kr/pers
Extra hotellnatt:
1440-1800kr/rum Läs mer

NH City Centre ★★★★


NH City Centre är beläget i hjärtat av Amsterdam, vid Singel-kanalen. Inom promenadavstånd från Dam-torget, slottet, blomstermarknaden, museer och shopping. Det är bra buss- och spårvagns..

Flyg+hotell 3 ntr
3900 kr/pers
Extra hotellnatt:
1440-1800kr/rum Läs mer

Mövenpick Hotel★★★★


Mövenpick Hotel öppnade sina dörrar år 2006 och är ett rökfritt hotell. Beläget i Amsterdams hamn med utsikt över hamnen eller staden.

..

Amsterdam

Kanalerna, vackra renoverade hus, cyklister och färgglada spårvagnar är alla typiska för Amsterdam. Den kontinentala storstaden har bibehållit sin historiska småstadscharm. Amsterdam har alltid inspirerat konstnärer. Rijksmuseum visar Rembrandts bästa verk och andra berömda flamländska konstnärers. Vincent van Gogh-museet är ett modernt konstmuseum som ligger vägg i vägg. Det mesta nattlivet kretsar runt Leidseplein och Rembrandtplein. Trendiga barer och restauranger blandas med bekväma, engelska pubar såsom Brown Café, där stämningen är uppsluppen och internationell.


Flygplats
Amsterdam Airport Schiphol är en modern, effektiv och användarvänlig flygplats. Det lättaste och billigaste sättet att resa från flygplatsen till Amsterdam är med tåg. Det tar ca 20 minuter till Centralstationen och tåg avgår minst var 15 minut. Tågstationen i Amsterdam Airport Schiphol ligger precis nedanför flygplatsen. Biljetter finns att köpa i NS reception eller i biljettmaskiner.

 

top5