Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Aten

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Aten

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
4960 kr/pers
Extra hotellnatt:
900-1260kr/rum Läs mer

Melia Athens★★★★


Melia Athens Hotel ligger 300 m från Omonoia Square och tunnelbanestationen, 1,5 km från Syntagma Square och 2 km från Akropolis. Hotellet har luftkonditionering, hiss, reception, sällska..

Flyg+hotell 3 ntr
4520 kr/pers
Extra hotellnatt:
630-900kr/rum Läs mer

Hermes Hotel★★★


Hotell Hermes är en liten flott och funktionell anläggning. Rummen är modernt inredda och har trägolv och marmorbadrum. I rummens utrustning ingår hårtork, satellit-TV, minikyl och säkerh..

Flyg+hotell 3 ntr
4670 kr/pers
Extra hotellnatt:
720-1080kr/rum Läs mer

Acropolis Hill Hotel★★★


Hotellet totalrenoverades 2010 och består av 36 rum på 7 våningar (hiss), foajé med reception, trådlöst internet, restaurang, bar, tre lokaler för konferenser, barnpassning (kan beställas..

Flyg+hotell 3 ntr
4520 kr/pers
Extra hotellnatt:
630-900kr/rum Läs mer

Plaka Hotel★★★


Inom fem minuters gångavstånd från hotellet finns Syntagma-torget, Akropolis, museer, Parlamentet, shopping vid Plaka och Ermou-gatan samt Atens katedral. Från takvåningen har man utsikt ..

Flyg+hotell 3 ntr
6110 kr/pers
Extra hotellnatt:
1620-1980kr/rum Läs mer

Electra Palace Hotel★★★★★


Electra Palace Hotel ligger centralt mitt i Aten och nära den gamla staden Plaka. Det är promenadavstånd till Acropolis (cirka 1 km), historiska platser, affärs- och kommersiella områden...

Flyg+hotell 3 ntr
7850 kr/pers
Extra hotellnatt:
2700-3600kr/rum Läs mer

Grande Bretagne Hotel ★★★★★


Hotell Grande Bretagne har fördelaktigt läge i Aten intill Syntagmatorget och mindre än 1 km från olika företagskontor samt många turistattraktioner och museer som t ex det antika Agora, ..

Aten

Aten är nog den huvudstad i Europa som under de senaste åren genomgått störst förändringar. Trots att Aten har blivit en modern världsstad finns mycket av småstadskänslan kvar. Här möter forntiden framtiden och de antika monumenten bildar en klassisk kuliss gentemot det nyare och mer moderna Aten och det är just de stora kontrasterna som gör staden så spännande att utforska. Staden är populär bland mytologi entusiaster, Atens landmärke är Akropolis och det berömda Parthenon templet. Ett besök på det arkeologiska muséet är ett måste för den historeintresserade.


Torget Syntagma, som är den mest centrala delen i staden, ligger nära shoppinggatorna Voukourestiou, Patriarhou Ioakim, Skoufa, Tsakalof, Kanari och tvärgatorna runt omkring i Kolonaki. Här finns det mycket märkeskläder, dyra boutiquer och juvelerare. På torget  Det finns också utomhus caféer och restauranger där du kan vila efter din shoppingrunda.
Från Atens hamnstad Pireus går färjor och flygbåtar till hela den grekiska övärlden.


Flygplats
Eleftherios Venizelos ligger i Spata, 33 kilometer sydost om Aten. Priserna för taxi till stan varierar beroende på landningstid och antalet resväskor. Flygbuss till Syntagma tar en knapp timme och. Metron går in till centrum. Att resa till Syntagma tar 30 minuter, medan resan till Piraeus tar 60 minuter.

top5