Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Aten » Acropolis Hill Hotel

Acropolis Hill Hotel ***

Onlinebokning

Flyg+hotell i dbl
3 ntr fr.4670kr/pers
Extra hotellnatt
360-540kr/pers
Boka online

Hotell Acropolis Hill ligger nedanför Philopappou-kullen, på ca 5 minuters avstånd från Akropolis och 15 minuter från Plaka och nya Akropolis-museet. Det tar ca 10 minuter att promenera till T-banestation.

Hotellet totalrenoverades 2010 och består av 36 rum på 7 våningar (hiss), foajé med reception, trådlöst internet, restaurang, bar, tre lokaler för konferenser, barnpassning (kan beställas mot extra avgift), liten sötvattenspool på innergården (kan vara stängd vintertid) med solsängar och parasoll. I rummens utrustning ingår parkettgolv, luftkonditionering, telefon, trådlöst internet, satellit-TV, säkerhetsfack, kylskåp, badrum med dusch/WC, hårtork och balkong.Frukost: Ingår i priset (online-bokningar)

Aten

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Boka online

Paketresor med hotell och flyg, pris fr:

1.12.-31.3.  2 ntr 4670 kr
1.4.-30.11.  2 ntr 4960 kr

Extra nätter: fr.360-540 kr/pers


Direkt flyg

I priset ingår: Frukost, flyg Stockholm - Aten t/r, de skatter och avgifter som finns på flygbiljetten, del i dubbelrum. Paketen är prissatta enligt billigaste bokningsklassen. Om den aktuella bokningsklassen är fullbokad, bokas resan i en dyrare bokningsklass vilket påverkar priset i motsvarande grad. Platserna är begränsade.

Du kan även skicka in en bokningsförfrågan och berätta om dina önskemål, så gör vi vårt bästa för att boka enligt dina önskemål. Bokningsavgiften för detta är 200 kr/person.

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Aten

Acropolis Hill Hotel

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:
Bokningsförfrågan
11742, 7 Mousson Street, Filopappou, Ateena
Till centrum: 1,5 km
Till flygplatsen: 35 km


Bilderna

Förstora bilderna genom att klicka på dem.