Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Aten » Hermes Hotel

Hermes Hotel ***

Onlinebokning

Flyg+hotell i dbl
3 ntr fr.4520kr/pers
Extra hotellnatt
315-450kr/pers
Boka online

Hermes är ett mycket modernt hotell med toppenläge i den berömda stadsdelen Plaka vilken räknas som ett av de mest exklusiva områdena i Aten.

Hotell Hermes är en liten flott och funktionell anläggning. Rummen är modernt inredda och har trägolv och marmorbadrum. I rummens utrustning ingår hårtork, satellit-TV, minikyl och säkerhetsfack. Vissa rum har balkong medan andra har stort fönster. Frukost serveras i restaurangen 06.30-14.00. Restaurangen är öppen endast för grupper och har specialmenyer att välja bland. Vid hotellet finns även trådlöst internet och dator i foajén (extra avgift), modern lobby bar, många tidskrifter, sällskapsspel och 42" satellit-TV samt lekrum för barnen.Frukost: Ingår i priset (online-bokningar)

Aten

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Boka online

Paketresor med hotell och flyg, pris fr:

1.12.-31.3.  2 ntr 4520 kr
1.4.-30.11.  2 ntr 4960 kr

Extra nätter: fr.315-450 kr/pers


Direkt flyg

I priset ingår: Frukost, flyg Stockholm - Aten t/r, de skatter och avgifter som finns på flygbiljetten, del i dubbelrum. Paketen är prissatta enligt billigaste bokningsklassen. Om den aktuella bokningsklassen är fullbokad, bokas resan i en dyrare bokningsklass vilket påverkar priset i motsvarande grad. Platserna är begränsade.

Du kan även skicka in en bokningsförfrågan och berätta om dina önskemål, så gör vi vårt bästa för att boka enligt dina önskemål. Bokningsavgiften för detta är 200 kr/person.

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Aten

Hermes Hotel

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:
Bokningsförfrågan
19, Apollonos Street | Syntagma/Plaka, Athens 10557, Greece
Till centrum: km


Bilderna

Förstora bilderna genom att klicka på dem.