Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Barcelona

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Barcelona

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
3700 kr/pers
Extra hotellnatt:
900-1260kr/rum Läs mer

Hotel SOHO Barcelona★★★


Förstaklasshotell beläget i stadsdelen L’ Eixample, med gångavstånd till Plaça Catalunya, Passeig de Gracia och Ramblas.

..
Flyg+hotell 3 ntr
3700 kr/pers
Extra hotellnatt:
900-1260kr/rum Läs mer

Gran Hotel Torre Catalunya ★★★★


Hotellet är beläget i ett av Barcelonas viktigaste finansdistrikt, nära mässan och många av stadens sevärdheter. 900 m från fotbollsstadium Nou Camp.

..
Flyg+hotell 3 ntr
4570 kr/pers
Extra hotellnatt:
1440-1800kr/rum Läs mer

Catalonia Catedral Hotel★★★★


Om du vill ha en avlappnad semester i ett av Barcelonas finaste områden är detta hotellet för dig.

..
Flyg+hotell 3 ntr
6590 kr/pers
Extra hotellnatt:
2700-3600kr/rum Läs mer

El Palace Hotel Barcelona★★★★★


Hotellet har totalrenoverats och öppnade åter 2009. Hotellets restaurang The Caelis har belönats med en Michelin stjärna. På El Palace finns ett gym och den unika Maya Luxury Spa, med Tem..

Barcelona

Barcelona är en intressant blandning av gammalt och nytt. Att kombinera sol och bad med kultur är enkelt i Barcelona, precis invid staden ligger en 12 km lång sandstrand.  I staden kan man också beundra Antonio Gaudis  - Sagrada Familia, parken och slottet Güell, Casa Milano och Battló hus.
Barcelona har många spännade museér och är man konstälskare så är staden väl värd ett besök då man kan se verk av såväl Picasso som Miróa och Salvador Dali.

Las Ramblas är stadens bultande hjärta. Längs shoppingstråket finns Barcelonas bästa Caféerna och tapas barer där du kan spendera många timmar åt gången. Under dagarna står handlare och säljer allt från blommor till hantverk och gatukonstnärerna underhåller med jongleringskonster och mimshower.
Shoppingmöjligheter finns det gott om i hela staden med en mängd köpcentrum och exklusiva boutiquer att fynda i. Ett besök i La Boqueria saluhallen är väl värt, där säljer de alla tänkbara läckerheter från det katalanska köket.

Barcelona är också känt för sitt nattliv. Ger man sig ut på kvällen så är besök på en bar i de gotiska kvarteren, ett kafé eller dans fram till småtimmarna på något diskotek alla trevliga alternativ.

 

Flygplats

Barcelona International Airport, mer känd som El Prat är stadens flygplats och den ligger ca 12 km sydväst om Barcelonas centrum vid staden El Prat de Llobregat.
Pendeltåg 10 går mellan flygplatsen och Barcelonas centralstation -Estación de Sants och det tar 20 minuter att åka. Flygplatsstationen ligger utanför terminal 2 och nås via en gångbro.


Med flygbussarna tar man sig till Barcelona (Pl Catalunya) på 30-40 minuter beroende på trafik. De är markerade med A1, går med 10 minuters mellanrum och finns utanför samtliga terminaler. Under natten kan man ta sig till Pl Catalunya med lokaltrafikens busslinje 17 som avgår var 20:e minut.

top5