Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Bratislava

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Bratislava

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
3790 kr/pers
Extra hotellnatt:
630-900kr/rum Läs mer

Austria Trend Hotel Bratislava★★★★


Austria Trend Hotel Bratislava ligger centralt i början av Bratislavas gågata, nära många turistsevärdheter och shoppigområden. Det är 2 km till mässområdet, 100 m till allmänna transport..

Flyg+hotell 3 ntr
3940 kr/pers
Extra hotellnatt:
720-1080kr/rum Läs mer

Hotel Danubia Gate Bratislava★★★★


..
Flyg+hotell 3 ntr
4510 kr/pers
Extra hotellnatt:
1080-1440kr/rum Läs mer

Marrol's Boutique Hotel★★★★★


..

Bratislava

Den vackra, slovakiska huvudstaden vid Donau håller snabbt på att bli en innestad i Europa. Bratislava genomgår en påfallande omvandling från idyllisk vykortsstad till självmedveten stil- och kulturmetropol. Fina restauranger, coola klubbar och en kosmopolitisk stämning existerar sida vid sida med stadens berömda barockpalats, välskötta trädgårdar och klassiska kaféer.

Floden Donau delar markant upp staden mellan gammalt och nytt. I den norra delen finns de pittoreska gatorna i Stare Mesto, med sevärdheter som S:t Martins katedral, Bratislava slott, S:t Mikaels torn och ärkebiskopens palats. Bron som förbinder de båda sidorna är den enorma Novy Most (SNP-bron) som har en restaurang med fantastisk utsikt över staden och Karpaterna i fjärran.

Flygplats
M. R. Štefánik Airport ligger en dryg mil nordost om Bratislava. Buss 61 avgår från flygplatsen till Bratislavas centralstation var 15:e minut. Det finns taxi framför ankomsthallen.

top5