Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Bryssel

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Bryssel

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
2960 kr/pers
Extra hotellnatt:
720-1080kr/rum Läs mer

Thon Hotel EU ★★★★


Thon Hotel EU har bekvämt gångavstånd till alla EU-institutioner, Kungliga Slottet och det berömda Naturhistoriska Museet. Vid hotellet finns bl a reception, hiss, bar, restaurang, lokale..

Flyg+hotell 3 ntr
3540 kr/pers
Extra hotellnatt:
1080-1440kr/rum Läs mer

Aloft Brussels Schuman★★★★


Hotellet har bar, hiss, trådlös internetanslutning, lounge, fitnesscenter, flera mötesrum och 24h reception. Rummen är utrustade med luftkonditionering, TV, telefon, safe (extra avgift), ..

Flyg+hotell 3 ntr
3540 kr/pers
Extra hotellnatt:
1080-1440kr/rum Läs mer

Stanhope Hotel★★★★★


Hotell Stanhope ligger nära den ansedda Avenue Toison d’Or och Avenue Louise, känd för att hysa de högst skattade designernas butiker. Hotellet är Thon Hotels Bryssels första anlägg..

Flyg+hotell 3 ntr
3250 kr/pers
Extra hotellnatt:
900-1260kr/rum Läs mer

Be Manos★★★★★


Be Manos Hotel Brussels har bra läge några minuter från Eurostar & TGV-station på Square de l'Aviation. Hotellet har lobby med reception, hiss, bar, restaurang, utrustade konferensrum, tr..

Bryssel

EU-huvudstaden Bryssel är känd för mer än bara byråkrati och EU-tjänstemän. Den charmiga staden erbjuder goda våfflor, belgisk choklad och många olika ölsorter. Det historiska Grand Place är stadens hjärta och det livliga kafélivet och de många och utmärkta restauranger är definitivt Bryssels truimfkort. Brysselborna är levnadsglada människor, som tycker om att ordna festivaler och processioner baserade på historiska teman, där utklädda deltagare förflyttar torg och gator till medeltiden eller renässansen.

Galeries Royales St-Huberg på Rue de la Madeleine är världens äldsta köpcentrum. Förutom lyxbutiker finns här bokhandlar och två teatrar. Här hittar du även vackra smycken. Många av stadens marknader och loppmarknader är också värda ett besök. Bryssels mest populära attraktion är Manneken Pis som är en liten staty av en kissande pojke. En av historierna om pojkens ursprung är hur han räddade hela staden Bryssel från en eldsvåda genom att kissa på elden.


Flygplats
Bryssels största flygplats är Brussels International Airport. Det går att åka med tåg från staden var 15:e minut. Restiden är ungefär 20 minuter. Bussar har avgångar var 20:e minut.

top5