Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Bryssel » Stanhope Hotel

Stanhope Hotel *****

Onlinebokning

Flyg+hotell i dbl
3 ntr fr.3540kr/pers
Extra hotellnatt
540-720kr/pers
Boka online

Har gångavstånd till de stora turistattraktionerna i Bryssel, som t ex Kungliga Slottet, det senmedeltida torget Grand Place och Sablon-torget berömt för sina antikhandlare och talrika restauranger.

Hotell Stanhope ligger nära den ansedda Avenue Toison d’Or och Avenue Louise, känd för att hysa de högst skattade designernas butiker. Hotellet är Thon Hotels Bryssels första anläggning som fått utmärkelsen "Eco-dynamic Enterprise" av Bryssels miljöinstitut. Vid hotellet finns bl a foajé, 24 h reception, biblioteksbar, Brighton-restaurang, lokaler för konferenser och fester, sommarterrass och gratis trådlöst internet i allmänna utrymmen. Hotell Stanhope har gym och möjlighet för gästerna att anlita personlig massör (kan beställas mot extra avgift). I rummens utrustning ingår badrum med kar/dusch och hårtork, skrivbord, minibar, internetuppkoppling (extra avgift), luftkonditionering, telefon, säkerhetsfack och TV med olika kanaler.Frukost: Ingår ej i priset (online-bokningar)

Bryssel

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Boka online

Paketresor med hotell och flyg, pris fr:

1.12.-31.3.  2 ntr 3540 kr
1.4.-30.11.  2 ntr 3540 kr

Extra nätter: fr.540-720 kr/pers


Direkt flyg

I priset ingår: Frukost, flyg t/r, de skatter och avgifter som finns på flygbiljetten, del i dubbelrum. Paketen är prissatta enligt billigaste bokningsklassen. Om den aktuella bokningsklassen är fullbokad, bokas resan i en dyrare bokningsklass vilket påverkar priset i motsvarande grad. Platserna är begränsade.

Du kan även skicka in en bokningsförfrågan och berätta om dina önskemål, så gör vi vårt bästa för att boka enligt dina önskemål. Bokningsavgiften för detta är 200 kr/person.

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Bryssel

Stanhope Hotel

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:
Bokningsförfrågan
Rue du Commerce 9, 1000 Brussels
Till centrum: 0,3 km
Till flygplatsen: 13 km


Bilderna

Förstora bilderna genom att klicka på dem.