Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Budapest

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Budapest

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
3500 kr/pers
Extra hotellnatt:
450-680kr/rum Läs mer

Soho Boutique Hotel★★★★


Soho Hotel ligger centralt beläget på Pest-sidan av Budapest.

..
Flyg+hotell 3 ntr
3500 kr/pers
Extra hotellnatt:
450-680kr/rum Läs mer

Royal Park Boutique Hotel★★★★


Hotellets faciliteter inkluderar reception, rumservice, lobbybar som serverar cocktails, kaffe och övriga drycker samt en restaurang med internationellt kök.

..
Flyg+hotell 3 ntr
3790 kr/pers
Extra hotellnatt:
630-900kr/rum Läs mer

Danubius Grand Hotel Margitsziget★★★★


Danubius Grand Hotel Margitsziget ligger i centrum av Budapest och har direktförbindelse med spa-centret på det intilliggande Danubius Health Spa Resort Margitsziget.

..

Budapest

Budapest är en charmig, vacker storstad med ett rikt kulturarv och en unik atmosfär. Floden Donau flyter genom staden och delar staden i två delar, Buda och Pest. Delarna har skilda karaktärer, I Buda som domineras av kuperat landskap hittar du de främsta turistattraktionerna.

Du bör bestiga Castle Hill, med sitt spektakulära Royal Palace, Matthias kyrkan och sagolika Fiskarbastionen. Från byggnaden har man en häpnadsväckande utsikt över Donau, Pestsidan och det imponerande Houses of Parliament.

Spa-kulturen har en lång tradition i landet och det ser man inte minst vid det vackra Gellért Spa.  Är man shoppingsugen är det Pest-sidan man ska besöka, där hittar du de finaste affärerna och det berömda ”Market Hall of Budapest” med lokala specialiteter.

 

Flygplats
Budapest Ferenc Liszt International Airport är belägen 16 kilometer sydost om centrala Budapest. Vill man ta sig till Budapest med kollektivtrafiken finns tåg från den närliggande järnvägsstationen. Från terminal 1 kan man gå till stationen via en gångbro och är man på terminal 2A eller 2B, tar man buss 200E som tar 7 minuter. Från Järnvägsstaionen tar det 23 minuter med pendeltåg, och därifrån tar man sig vidare med tunnelbana (linje 3), spårvagn och buss.

top5