Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Dublin

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Dublin

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
3450 kr/pers
Extra hotellnatt:
900-1260kr/rum Läs mer

BEST WESTERN PLUS Academy Plaza Hotel★★★


Best Western Plus Academy Plaza Hotel är beläget i centrum av Dublin, ett 3-stjärnigt hotell endast en kort promenad från stadens bästa shoppingområden, gallerier, teatrar, Trinity Colleg..

Flyg+hotell 3 ntr
3170 kr/pers
Extra hotellnatt:
720-1080kr/rum Läs mer

Cassidys Hotel★★★


Mellanklasshotell med bra läge i slutet av O´Connell Street nära till nöjesliv och många av stadens sevärdheter.

..
Flyg+hotell 3 ntr
4320 kr/pers
Extra hotellnatt:
1440-1800kr/rum Läs mer

Trinity City Hotel★★★★


Trinity Capital Hotel har ett mycket bra, centralt läge i denna populära europeiska huvdstad. De kringliggande gatorna där man kan strosa omkring har ett stort utbud av spännande butiker ..

Dublin

I Dublin välkomnas gäster alltid med ett leende från stadens invånarna och här kan du spendera såväl en trevlig semester med shopping som en fartfylld weekend. På stadens många restauranger kan du njuta av såväl internationella rätter som lokala delikatesser.

 

Dublin har många attraktioner, inklusive det spektakulära Dublin Castle, den imponerande St Patricks Cathedral och Temple Bar området.
När natten faller är det värt att prova Dublins världsberömda pubkultur och det lokala ölet Guinness. På Irlands pubar är mötena hjärtliga och genuina och ofta spelas det livemusik, varför inte passa på att förtrollas av Riverdancerytmer när du gör ett besök i staden?

Flygplats
Dublin Airport är belägen 10 km norr om staden. Har man inte egen bil att ta sig till och från flygplatsen med så är taxi eller buss de bästa alternativen. Det finns tre olika bussar som tar en till Dublins centrum. Den blå Aircoach Expressbussen går var 15:e minut och den stannar dels i centrum men även vid många av stadens större hotell, resan tar ca 30 minuter. Airlink Express buss med nummer  747, 748 går var 10:e minut dagtid och även den tar en in till centrala Dublin.

top5