Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Edinburgh

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Edinburgh

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
4100 kr/pers
Extra hotellnatt:
1080-1440kr/rum Läs mer

Indigo Hotel Edinburgh★★★★


Detta boutique-hotell ligger i ett område i Edinburgh som brukar kallas New Town och är inrymt i en byggnad med anor från sent 1700-tal. Vid hotellet finns bl a 24 h reception, restaurang..

Flyg+hotell 3 ntr
4970 kr/pers
Extra hotellnatt:
1620-1980kr/rum Läs mer

G&V Royal Mile Hotel Edinburgh★★★★★


Vid hotellet finns bl a restaurang, bar, hiss, parkering i mån av tillgång (extra avgift), trådlöst internet, mötesrum, Spa-avdelning (extra avgift) och 24 h reception. I rummens utrustni..

Edinburgh

Den pittoreska staden Edinburgh är känd för spektakulära medeltida fästningar och Gamla stan och är rik på historia och kultur. Under hela augusti månad hålls den kända Edinburghfestivalen. Festivalen består av flera olika delar, varav de mest kända är konstfestivalen Edinburgh Fringe (den största framförande konstfestivalen i världen), Edinburgh International Film festival, Edinburgh International festival och det pampiga Edinburgh Military Tattoo. Det sistnämnda är en makalös uppvisning av militärorkestrar utanför Edinburgh Castle och väl värt ett besök då slottet även är en av stadens mest kända attraktioner.

Edinburghs båda delar New Town och Old Town finns med på UNESCO: s världsarvslista. Båda delarna av staden erbjuder bra shoppinggator, små butiker och restauranger.

Vid ett besök i Edinburgh bör man även vandra runt längs skotska låglandet eller varför inte hyra bil och upptäcka det norra höglandet. Det finns många gamla skotska byar med autentiska pubar där man kan ta det lugnt och umgås över en öl.

Flygplats
Edinburgh Airport ligger bara 11 kilometer väster om staden men det tar ändå nästan 25-30 minuter att ta sig till city oavsett om man väljer buss, taxi eller hyrbil. Expressbuss nummer 100 går var trettionde minut kvällar och nätter, men under rusningstid går den var tionde minut.Taxipriserna varierar, många av bilarna är handikappanpassade. Bil kan hyras dygnet runt och bokas enkelt i förväg via flygplatsens hemsida.

top5