Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online

Indigo Hotel Edinburgh ****

Onlinebokning

Flyg+hotell i dbl
3 ntr fr.4100kr/pers
Extra hotellnatt
540-720kr/pers
Boka online

Från hotellet är det nära till shopping, restauranger och barer i Edinburgh (New Town), det är 800 m till järnvägsstationen Waverley, 1,5 km till the Royal Mile, Princes Street och Edinburgh Castle.

Detta boutique-hotell ligger i ett område i Edinburgh som brukar kallas New Town och är inrymt i en byggnad med anor från sent 1700-tal. Vid hotellet finns bl a 24 h reception, restaurang och salong med bar, trådlöst internet inom hela hotellet, hiss, roomservice och gym. I rummens utrustning ingår badrum, luftkonditionering, kabel-/satellit-TV, skrivbord, trådlöst internet, datahub, direkt-telefon, minibar, hårtork, badrock, säkerhetsfack (extra avgift), strykjärn och strykbräda samt kaffe/te-tillbehör.Frukost: Ingår ej i priset (online-bokningar)

Edinburgh

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Boka online

Paketresor med hotell och flyg, pris fr:

1.12.-31.3.  2 ntr 4100 kr
1.4.-30.11.  2 ntr 4390 kr

Extra nätter: fr.540-720 kr/pers


Direkt flyg

I priset ingår: Frukost, flyg t/r, de skatter och avgifter som finns på flygbiljetten, del i dubbelrum. Paketen är prissatta enligt billigaste bokningsklassen. Om den aktuella bokningsklassen är fullbokad, bokas resan i en dyrare bokningsklass vilket påverkar priset i motsvarande grad. Platserna är begränsade.

Du kan även skicka in en bokningsförfrågan och berätta om dina önskemål, så gör vi vårt bästa för att boka enligt dina önskemål. Bokningsavgiften för detta är 200 kr/person.

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Edinburgh

Indigo Hotel Edinburgh

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:
Bokningsförfrågan
51-59 York Place, EH1 3JD Edinburgh
Till centrum: 0 km
Till flygplatsen: 12 km


Bilderna

Förstora bilderna genom att klicka på dem.