Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Florens

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Florens

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
5340 kr/pers
Extra hotellnatt:
720-1080kr/rum Läs mer

San Gallo Palace ★★★★


Hotellet ligger i ett område med goda allmänna kommunikationer och är lätt att nå från flygplats och järnvägsstation. Man tar sig bekvämt till den gamla stadskärnan i Florens med alla oli..

Flyg+hotell 3 ntr
6780 kr/pers
Extra hotellnatt:
1620-1980kr/rum Läs mer

NH Collection Firenze Porta Rossa★★★★


Vid hotellet finns bl a 24 h reception, frukostmatsal, bar-cafeteria, cocktail-bar, trådlöst internet i foajén, hiss, flera mötesrum, roomservice (begränsade tider) och Valet-parkering (e..

Flyg+hotell 3 ntr
7070 kr/pers
Extra hotellnatt:
1800-2160kr/rum Läs mer

Bernini Palace★★★★★


Vid hotellet finns bl a 24 h reception, restaurang, salong med bar, trådlöst internet i allmänna utrymmen, hiss, business center, mötesrum och parkering (extra avgift). I rummens utrustni..

Flyg+hotell 3 ntr
7070 kr/pers
Extra hotellnatt:
1800-2160kr/rum Läs mer

Golden Tower Hotel and Spa★★★★★


Vid hotellet finns bl a restaurang, bar, parkering, internetuppkoppling och Spa. I rummens utrustning ingår luftkonditionering, TV, telefon, minibar, trådlöst internet och säkerhetsfack.<..

Flyg+hotell 3 ntr
6210 kr/pers
Extra hotellnatt:
1260-1620kr/rum Läs mer

Degli Orafi ★★★★


4-stjärnigt hotell beläget i en antik, historisk byggnad som behållit sin usrprungliga karaktär även efter att ha renoverats. Centralt läge mellan Uffizi-galleriet och Ponte Vecchio. Hote..

Florens

I Florens är lätt att bli extatisk av all konst. Staden är särskilt känd för sin konst och arkitektur från renässansen, och den har varit hem för många världsberömda konstnärer. Det är därför uppenbart att man Florens hittar ett stort antal fascinerande museer, gallerier, monument och bibliotek. Floden Arno, som slingrar sig genom staden, är trevlig att vandra runt och man kan då passa på att beundra Ponte Vecchio bron som bevarats från medeltiden.

Florens är också en riktig shoppingstad med ett stort utbud av boutiquer, saluhallar, marknader och köpcentrum. Högsta kvalitet till ett överkomligt pris kan köpas på olika outlet-butiker. Restaurangerna i centrala Florens är många, men den bästa pizzan finner du i saluhallen Sant'Ambrogio.


Flygplats

Florens flygplats Amerigo Vespucci ligger ungefär 5 km från centrum. En speciell flygbuss, ”Vola in bus”, tar dig in till centrum (tågstationen S. Maria Novella) på 20–25 minuter.

top5