Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Hamburg

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Hamburg

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
4180 kr/pers
Extra hotellnatt:
1440-1800kr/rum Läs mer

The George Hotel Hamburg ★★★★


..
Flyg+hotell 3 ntr
3310 kr/pers
Extra hotellnatt:
900-1260kr/rum Läs mer

Steigenberger Hotel Treudelberg Hamburg★★★★


Hotellet har 24h reception, flera restauranger, pianobar, inomhuspool, hiss, trådlös internet på gemensamma platser (extra avgift), center för affärsresenärer, mötesrum, fitnesscenter, sp..

Flyg+hotell 3 ntr
4180 kr/pers
Extra hotellnatt:
1440-1800kr/rum Läs mer

East Design Hotel Hamburg★★★★


Hotellt har reception, trådlös internetuppkoppling, loungebar, café, innergård med terrass för middagar utomhus, den berömda baren Yakshi´s och restaurang East. Det finns också konferensr..

Flyg+hotell 3 ntr
3600 kr/pers
Extra hotellnatt:
1080-1440kr/rum Läs mer

BEST WESTERN PLUS Hotel Boettcherhof★★★★


Med sitt fördelaktiga läge och utmärkta service är det ett bra hotellalternativ för den som vill besöka Hamburg. Hotellet garanterar en angenäm och bekväm vistelse. På hotellet finns en r..

Hamburg

Med sin elegans och maritima charm räknas Hamburg som en av Tysklands vackraste städer. "Porten till världen“, som hamnstaden vid floden Elbe även ofta kallas, erbjuder sina gäster äkta stadsliv med enastående shopping, ett rikt kulturliv men även många naturupplevelser.
Den stora sjön Alstersee i hjärtat av Hamburg är ett paradis för seglare, roddare och paddlare och är även en omtyckt mötesplats för en picknick eller en promenad. Invånarna njuter gärna av sin oas med en "Alsterwasser". Det är öl med lemonad - lika uppfriskande en varm sommardag som området i sig.

Hamburg är även känd för sin shopping, det finns ett stort urval av välkända märkesbutiker, designbutiker och varuhus av internationell standard. Det finns bland annat huvudgatorna Mönckebergstraße och Jungfernstieg.


Flygplats
Hamburgs flygplats ligger 8,5 kilometer nordväst om centrum. Billigaste sättet att ta sig till centrum är med buss. Bussar stannar direkt utanför terminalerna. Expressbussen går direkt till Hauptbahnhof. Bussen går var 15:e minut och resan tar 25 minuter.

top5