Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online

East Design Hotel Hamburg ****

Onlinebokning

Flyg+hotell i dbl
3 ntr fr.4180kr/pers
Extra hotellnatt
720-900kr/pers
Boka online

East Hotel är ett designhotell som ligger i ett ombyggt gammalt järngjuteri i St.Paulis världsberömda nöjes- och bordellkvarter, nära teater, mässcentrat 

och hamnen. Reeperbahn ligger ett kvarter bort. Närmaste tunnelbanestation ligger 100 m från hotellet och bussen stannar utanför hotellet.

 

 

Hotellt har reception, trådlös internetuppkoppling, loungebar, café, innergård med terrass för middagar utomhus, den berömda baren Yakshi´s och restaurang East. Det finns också konferensrum med modern utrustning (upp till 150 personer). 

För gästernas relax har hotellet wellness- och Spacenter “Mandarin body & Soul” med bastu, solarium, Jacuzzi, finsk bastu, vilrum, massage, skönhetscentra och takterrass. En fitness- och sportklubb öppnades i december 2007 som har modern utrustning. 

 

Rummen har modern och franskgotisk design gjord av Jordan Mozer och är utrustade med luftkonditionering, safe, TV, telefon, fax/modem, skrivbord och minibar.

 

Hotellet har en egen parkering. 

 Frukost: Ingår i priset (online-bokningar)

Hamburg

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Boka online

Paketresor med hotell och flyg, pris fr:

1.12.-30.4.  2 ntr 4180 kr
1.5.-30.11.  2 ntr 4760 kr

Extra nätter: fr.720-900 kr/pers


Direkt flyg

I priset ingår: Frukost, flyg Stockholm - Hamburg t/r, de skatter och avgifter som finns på flygbiljetten, del i dubbelrum. Paketen är prissatta enligt billigaste bokningsklassen. Om den aktuella bokningsklassen är fullbokad, bokas resan i en dyrare bokningsklass vilket påverkar priset i motsvarande grad. Platserna är begränsade.

Du kan även skicka in en bokningsförfrågan och berätta om dina önskemål, så gör vi vårt bästa för att boka enligt dina önskemål. Bokningsavgiften för detta är 200 kr/person.

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Hamburg

East Design Hotel Hamburg

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:
Bokningsförfrågan
Simon-von-Utrecht-Str. 31, 20359, Hamburg
Till centrum: 1 km
Till flygplatsen: 12 km


Bilderna

Förstora bilderna genom att klicka på dem.