Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Hotellkategorier

Om Vega Resors hotell i Europa

Våra hotellkriterier och kategorier

Vi har gjort det enkelt för dig att välja hotell. Vi har valt hotellen med omsorg och de vi presenterar är ett urval av de bästa hotellen i respektive kategori. Vi har klassificerat dem enligt vissa kriterier och på varje resmål har vi valt ut 2-3 hotell som vi särkilt varmt kan rekommendera. 

 

Hotellens stjärnor

Ekonomiklass **/ ***

Mellanklass ***/ ****

Hög standard/lyx **** /  *****

 

Vår hotellklassificering

 

 

Vi har på varje resmål valt 2-3 hotell för kategorin "Bästa val". Hotellen ligger centralt, de har ett bra pris/kvalitetsförhållande, de har ett mångsidigt utbud och har något unikt som särskiljer dem. De hör vanligtvis till de 20 bästa hotellen på Tripadvisor. Vi rekommenderar dem varmt!

 

 

På dessa hotell får du bra valuta för pengarna. Hotellen är mestadels i ekonomi eller turist-klass.

 

 

 

 

Hotellen är centralt belägna, en kort promenad från sevärdheter, museer, restauranger och kaféer. I storstäderna kan bra läge även innebära att hotellet ligger centralt i en viss stadsdel.

 

 

 

Hotellen i denna kategori tillhör resmålets bästa hotell. Nivån på hotellet och tjänsterna är av hög kvalitet. Prisnivån tillhör det högsta.

 

 

 

Dessa hotell har enligt recensioner på Tripadvisor valts till resmålets 20 bästa hotell. Dessa hotell består i huvudsak av turist- eller premiumhotell, men det kan även finnas en del ekonomihotell.

 

 

Våra hotellkategorier

 

 

Enklare hotell av anspråkslös karaktär. Hotell som är bäst lämpade om man är ute efter billigt boendet för ett par övernattningar. De hotell vi valt i denna kategori är över medelnivån för resmålets budgethotell när det gäller bekvämlighet och prisvärde.

 

 

Hotellen är fem-stjärniga och utgör resmålets bästa hotell. På hotellen finns ett brett utbud av tjänster såsom spa, restauranger och högklassiga konferensrum. Vega Resor har valt ut lyxhotell där kvaliteten motsvarar priset.

 

 

 

Om man uppskattar personligt och unikt boende ska man välja boutique-hotell. Hotellen tillhör inga internationella kedjor och kan ge en oförglömlig upplevelse. Hotellen kan variera från ekonomiklass till hotell med hög standard.

 

 

 

Hotell med modern design och högklassiga tjänster som erbjuder en inspirerande miljö. Designhotellen ger en bra inblick i lokal modern design.

 

 

 

På dessa hotell är ekologiskt tänkande och gröna värden centrala och hotellen är engagerade i hållbar utveckling. Hotellen är ofta unika och varierar från ekonomiklass till hotell med hög standard.

 

 

Tripadvisors klassificering

 


 

Tripadvisor är världens största resesajt där innehållet i stor utsträckning är baserat på resenärers egna omdömen. Varje månad ger mer än 50 miljoner unika besökare mer än 60 miljoner omdömen och åsikter. Tripadvisor klassificerar hotellen på en skala från 1 till 5. Alla hotell som Vega Resor har valt ut ligger på nivå 4 eller 5. Varje år delar Tripadvisor ut priset Traveller’s Choice Award till bästa hotell.

Hotell baserat på aktiviteter

  • Skidor
  • Golf
  • Dykning
  • Spa
  • Konferens
  • Bröllopsresa
  • Familjesemester
  • Lägenhetsboende
  • Strand
  • Resort