Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Istanbul

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Istanbul

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
2610 kr/pers
Extra hotellnatt:
180-450kr/rum Läs mer

Dara Hotel Istanbul ★★★


Dara Hotel Istanbul ligger i Istanbuls gamla stad med många intressanta platser på gångavstånd. Faciliteter inkluderar reception, safe (extra avgift), WiFi och takterrass där frukosten se..

Flyg+hotell 3 ntr
3050 kr/pers
Extra hotellnatt:
450-680kr/rum Läs mer

Garden House Hotel★★★+


Vid hotellet finns bl a 24 h reception, restaurang, snackbar, concierge service, 24 h roomservice, tvätt- / kemtvätt-service (extra avgift) och business centre. Alla rum är rökfria och i ..

Flyg+hotell 3 ntr
3340 kr/pers
Extra hotellnatt:
630-900kr/rum Läs mer

Levni hotel and spa★★★★+


Vid hotellet finns bl a 24 h reception, restaurang, bar, inomhuspool, hiss, trådlös internet i allmänna utrymmen, mötesrum, gym, bastu, Spa-avdelning och parkering. I rummens utrustning i..

Istanbul

Den livliga Istanbul är världens enda stad belägen i två världsdelar, Europa och Asien. Den mystiska östra delen och den moderna västra delen lever i perfekt harmoni, båda delar med sin egna karaktär. Exotiska basarer, vackert inredda moskéer, historiska palats och olika musik- och konstevenemang gör Istanbul en av de mest populära resmålen i Europa!

Hagia Sophia och Blå moskén är Istanbuls huvudattraktioner och det inte utan anledning. Hagia Sophia har sedan 500-talet agerat som böneplats åt både kristna och muslimer. Idag fungerar den som ett museum. Sultan Ahmed-moskén även kallad den Blå moskén, på grund av sin interör, är slående vacker. Topkapipalatset som är med på UNESCO´s världsarvslista, är värt ett besök. Området som består av 4 innergårdar har förutom sultanen beträtts av tusentals kvinnor och eunucker.


Flygplats
Den internationella flygplatsen Atatürk Hava Limani ligger vid Marmarasjön, ca 25 km från centrum. Buss till Taksimtorget går varje halvtimme, restid minst 45 min. Enklast och billigast är att ta Metron till Aksaray som tar ca 35 min.

top5