Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Köpenhamn

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Köpenhamn

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
3140 kr/pers
Extra hotellnatt:
1080-1440kr/rum Läs mer

Ibsens Hotel★★★


Detta nyrenoverade Ibsens Hotel ligger i ett bostadsområde med närhet till caféer, butiker, restauranger och sjöar. Efter en kort promenad genom Ørstedsparken kommer man till Köpenhamns s..

Flyg+hotell 3 ntr
3140 kr/pers
Extra hotellnatt:
1080-1440kr/rum Läs mer

First Hotel Mayfair★★★


Vid hotellet finns bl a frukostmatsal och salong med servering av gratis kaffe och te, tidningar, mötesrum, business centre och trådlöst internet. En service hotellet har är att de bjuder..

Flyg+hotell 3 ntr
5170 kr/pers
Extra hotellnatt:
2340-2700kr/rum Läs mer

Adina Apartment Hotel ★★★★


Hotellet ligger nära havet och Köpenhamns nya färjeterminal, den lilla sjöjungfrun och omgivningar med ambassader i stadens östra delar.

..
Flyg+hotell 3 ntr
3430 kr/pers
Extra hotellnatt:
1260-1620kr/rum Läs mer

Copenhagen Island★★★★


Hotell Copenhagen Island är beläget på en ö med fantastisk utsikt över hamnen.

..

Köpenhamn

Köpenhamn har något för alla. Här finner du en härlig blandning av gastronomi i världsklass, vacker arkitektur, rena hamnbad, den unika fristaden Christiania och världens äldsta monarki. Den har titulerats en av de bästa städerna att leva i flertalet gånger. Omgiven av historiska byggnader, smala svängda gator, pulserande shopping och ett händelserikt nattliv är det lätt att känna sig hemma i den danska huvudstaden. Besök Tivoli, Nyhavn, Amalienborg eller säg hej till sjöjungfrun. Njut av en god lunch med Smörrebröd och kall öl.

Köpenhamn är en gammal stad med historiska byggnader, kungliga slott, vackra parker och hamnar, attraktioner och gott om aktiviteter. Det är lätt att utforska staden och ta sig runt, och många sevärdheter ligger inom gångavstånd från varandra. Kollektivtrafiken i Köpenhamn är enkel att ta sig runt med både buss eller tunnelbana. Det är också möjligt att hyra en cykel, och resa på det danska sättet.

Flygplats
Köpenhamn har det kortaste avståndet i Europa när det kommer till avståndet mellan flyplats och centrum. Det tar bara 12 minuter med tåg från flygplatsen till centralstationen i stadens centrum bredvid Tivoli. Tågen går var 10:e minut.

top5