Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Krakow

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Krakow

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
3780 kr/pers
Extra hotellnatt:
450-680kr/rum Läs mer

Ascot Hotel★★★


 

Litet mellanklasshotell med trevligt läge i Krakow. 


 

..
Flyg+hotell 3 ntr
4790 kr/pers
Extra hotellnatt:
1080-1440kr/rum Läs mer

andel´s Hotel Cracow★★★★


Hotellet har restaurang, bar, fitnessrum och konferensrum.

..
Flyg+hotell 3 ntr
4500 kr/pers
Extra hotellnatt:
900-1260kr/rum Läs mer

Holiday Inn Krakow City Center★★★★★


Hotell Holiday Inn Krakow City Centre har bra läge mitt i Gamla Stan, bara 200 m från Stora Salutorget, liksom från Mariakyrkan och Sukiennice, "Klädeshandlarnas Hus".

..

Krakow

I Krakow blandas gammalt med nytt och du kan känna den historiska stämningen och  historien tydligare än i andra polska städer. Gamla byggnader och historiska monument finner du lite överallt och kultur är starkt representerad. Centrala Krakow är en vacker gammal stad, den ligger nära många intressanta platser som är värda ett  besök. Promenera runt och njut av de vackra kyrkorna, vandra genom museer och konstgallerier, njut av en trevlig stund vid något av de små kaféer eller pubar som finns i staden. I Krakow finns det något för alla. Som turist i staden bör man definitivt inte missa de judiska kvarteren, som beskrivs i Spielbergs Schindlers List och Auschwitz-Birkenau koncentrationsläger, vars museum ligger cirka 70 kilometer utanför Krakow.

Flygplats
Krakow - J. Paul II International finner man 15 km väster om staden. Det finns ett snabbtåg mellan flygplatsen och centrala Krakow, resan tar 18 minuter och tågstationen ligger 200 meter från terminal 1. För att ta sig dit använder man lättas de gratisbussar som finns på flygplatsen. Det finns även lokalbussar som passerar förbi flygplatsen på väg mot krakow, vill man hellre åka en sådan så är det bussnummer 208, 292 på dagtid och 902 på natten.

top5