Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Ljubljana

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
6420 kr/pers
Extra hotellnatt:
720-1080kr/rum Läs mer

Austria Trend Hotel Ljubljana★★★★


Austria Trend Ljubljana Hotel ligger 3 km från centrumområdet med bra läge nära allmänna kommunikationer. Hotellet har reception, lobby, hiss, restauranger, bar, vinkällare, konferenshall..

Flyg+hotell 3 ntr
6710 kr/pers
Extra hotellnatt:
900-1260kr/rum Läs mer

Best Western Premier Slon ★★★★


Best Western Premier Hotel Slon ligger nära Nationalteatern och har lobby med reception, hissar, retauranger och bageri, konferensfaciliteter (upp till 120 personer), presentbutik, bastu ..

Flyg+hotell 3 ntr
6420 kr/pers
Extra hotellnatt:
720-1080kr/rum Läs mer

Radisson Blu Plaza★★★★


Vid hotellet finns bl a 24 h reception, trådlöst internet inom hela hotellet, hiss, restaurang, bar, café, business center, konferenslokal och parkering. I rummens utrustning ingår luftko..

Flyg+hotell 3 ntr
6990 kr/pers
Extra hotellnatt:
1080-1440kr/rum Läs mer

Grand Hotel Union Business ★★★★


Grand Hotel Union Business är beläget i centrum av Ljubljana, på en lugn gata i närheten av floden och gågatorna däromkring. I omgivningarna finns ett stort utbud av affärer, marknad, vin..

Ljubljana

Ljubljana är en blandning av Art Nouveau, barock-och modernistisk arkitektur. Ljubljanica floden delar staden och man kan njuta av utsikten i skuggan av ett pilträd.  Huvudattraktionerna är bland annat den dagliga marknaden vid Salutorget, Gamla stan, det medeltida slottet ovanför staden - som nu nås genom en linbana, St Nicolas-katedralen och den vackra gröna områdetTivoli Park. En myriad av museer, gallerier, evenemang, restauranger, caféer och barer gör denna huvudstad en färgstark och livlig plats att vara i.


Utforska Ljubljana och centrala Slovenien, antingen på en organiserad tur eller på egen hand. Nästan var som helst i regionen är det något unikt och pittoreskt att finna. Ljubljana, som ofta jämförs med Prag på grund av dess fantastiska arkitektoniska skönhet, anses fortfarande vara en dold pärla i Europa. Regionen präglas av pittoreska slott och herrgårdar, gamla gårdar, bykyrkor, anmärkningsvärda för sin rikedom av konstskatter och oräkneliga naturliga sevärdheter.
 
Flygplats
Jože Pucnik Airport ligger 25 km utanför Ljubljana nära den lilla staden Brnik. Bussar kör regelbundet in till centrum.

top5