Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Madrid

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Madrid

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
3060 kr/pers
Extra hotellnatt:
450-680kr/rum Läs mer

Hotel Silken Torre Garden Madrid★★★


Hotellet har restaurang, bar, hiss, parkering (extra avgift), terrass, trådlös internetanslutning och 24h reception.

..
Flyg+hotell 3 ntr
3780 kr/pers
Extra hotellnatt:
900-1260kr/rum Läs mer

Hotel Liabeny★★★★


..
Flyg+hotell 3 ntr
3780 kr/pers
Extra hotellnatt:
900-1260kr/rum Läs mer

Catalonia Atocha★★★★


Pà Catalonia Atocha finns reception 24h, cafe/bar, restaurang som är öppen för olika event, internethörna, frukostbuffet och en terrass med jacuzzi och utsikt över Madrid.

..
Flyg+hotell 3 ntr
4650 kr/pers
Extra hotellnatt:
1440-1800kr/rum Läs mer

Catalonia Las Cortes★★★★


Catalonia Las Cortes är ett nyöppnat (2006) 4-stjärnigt hotell beläget i Madrids historiska centrum, mycket nära Plaza Santa Ana (100 m), Plaza Mayor (400 m). 

..

Madrid

Det ungdomliga och dynamiska Madrid är ett mekka för mode och design. Drama ligger i den spanska kulturen och de har gott om storslagna monument och kyrkor i huvudstaden. Besöker man staden så är Prado Museum och Royal Palace näst intill obligatoriska sevärdheter.

En över 500 år lång marknadstradition lever vidare på Rastro loppmarknad, där det finns prydnadssaker, antikviteter och  begagnade varor.
Det finns en massa platser som bör besökas som exempelvis Puerta del Sol, och Salamanca-distriktet. Det finns gott om varuhus och små butiker med det senaste modet, gåvor, konst och prydnadsföremål.

I Madrid är sann livsglädje några tapas rätter och trevligt sällskap. Familjer och vänner samlas på helgerna vid Retiro och Casa de Campo park för att lyssna på musik och umgås. I Madrid kan man börja dagen sent på kvällen för detta är staden som aldrig sover.

 

Flygplats
Madrid International Airport Barajas ligger i stadens nordöstra del, i distriktet Barajas. Från centrala Madrid är det ca 13 km. Flygplatsen har 4 terminaler, varav 1, 2, 3 ligger tillsammans och den nyaste terminal 4 ligger 2 km från de andra.
För att ta sig in till Madrid kan man antingen åka metro eller buss. Metrotågen går från terminal 2 och 4 och de avgår var 5:e minut från tidig morgon till sen kväll. Linje 8 går till station Nuevos Ministerios i centrum av Madrid och resan tar 12 minuter.  Med buss nr 200 tar man sig till affärsdistrikten i Madrid, går på gör man antingen vid terminal 1 eller 2. Slutstationen är Avenida de America och därifrån kan man åka vidare med metro.

top5