Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Milano

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Milano

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
3450 kr/pers
Extra hotellnatt:
900-1260kr/rum Läs mer

Sanpi Milano ★★★★


..
Flyg+hotell 3 ntr
3450 kr/pers
Extra hotellnatt:
900-1260kr/rum Läs mer

Enterprise Hotel★★★★


Hotell Enterprise, som ursprungligen byggdes som en radiofabrik på 1950-talet, ligger 600 m från Fieramilanocity, 8 km från Pero-Rho New Trade Fair Centre. Det är mindre än 3 km till stad..

Flyg+hotell 3 ntr
3740 kr/pers
Extra hotellnatt:
1080-1440kr/rum Läs mer

Starhotels Echo ★★★★


Starhotels Echo har ett bra läge mitt emot tågstationen, och erbjuder därför bra och smidig tillgång till huvudattraktioner i Milano såsom Brera konstgalleri, Duomo och La Scala teatern. ..

Flyg+hotell 3 ntr
3020 kr/pers
Extra hotellnatt:
630-900kr/rum Läs mer

Antares Rubens★★★★


Vid hotellet finns bl a restaurang, bar, säkerhetsfack, gym och tvättservice. I rummens utrustning ingår luftkonditionering, satellit-TV, telefon, minibar, väckarklocka och internetuppkop..

Milano

Modecentrumet Milano är en av Italiens metropoler. Ta en promenad längs med de eleganta shoppinggatorna, njut av kulturella sevärdheter eller bara av livet. Katedralen Il Duomo är Milanos domkyrka och även världens fjärde största kyrka och framför katedralen finns ett stort torg som man brukar kalla för Milanos hjärta. Många av sevärdheterna i Milano ligger centralt. Det är lätt att ta sig runt i staden antingen till fots eller med kollektivtrafik.

Milanos mest populära attraktion är definitivt Leonardo da Vincis "Nattvarden", som kan ses i  Santa Maria della Grazie kyrkan. Även det berömda operahuset La Scala är värt ett besök.
Milanos invånare är kända för att vara moderiktiga och inte en överdrift att säga att Milano är ett shoppingparadis. Det finns områden med allt fån high fashion, trendiga designerbutiker till internationella detaljhandelskedjor.

Ta gärna en eftermiddag och tillbringa den vid sjön Como, vilken ligger ungefär en timmes tågresa bort. Det pittoreska Lake Districts naturomgivning är som taget från ett vykort!

Flygplatser

Milano har tre flygplatser: Malpensa, Linate och Bergamo (Orio al Serio).
Malpensa ligger cirka 50 kilometer från centrum i Milano, som man kan nå med buss, tåg och taxi. Tåget Malpensa Express avgår från terminal 1. 
Linates flygplats ligger åtta kilometer från Milano centrum och det finns bussar och taxi till och från flygplatsen. Den här flygplatsen används främst för inrikesflyg och internationella kortdistansflygningar. Från Linate är det cirka 20 kilometer till centrum.
En tredje flygplats är den mindre Orio al Serio Airport som ligger fem mil nordöst om Milano, precis utanför Bergamo. Bussar avgår härifrån till Milanos centrum. Resan tar cirka en timme.

top5