Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Milano » Enterprise Hotel

Enterprise Hotel ****

Onlinebokning

Flyg+hotell i dbl
3 ntr fr.3450kr/pers
Extra hotellnatt
450-630kr/pers
Boka online

4-stjärnigt designhotell som ligger i en av de livligaste stadsdelarna i Milano, 3 km från stadens centrum.

Hotell Enterprise, som ursprungligen byggdes som en radiofabrik på 1950-talet, ligger 600 m från Fieramilanocity, 8 km från Pero-Rho New Trade Fair Centre. Det är mindre än 3 km till stadens centrum, Castello Sforzesco, Arco della Pace och La Triennale-museet och 4 km till Katedraltorget. Linates flygplats ligger 10 km och Malpensas flygplats 28 km från hotellet. Vid hotellet finns 24 h reception, foajé, salong, business centre, lokaler för konferenser och evenemang, gratis trådlöst internet i allmänna utrymmen, barer, vinkällare, restaurang, gym och trädgård. Rummen har luftkonditionering, gratis trådlöst internet, TV, telefon, säkerhetsfack och badrum med kar/dusch. Möjlighet till roomservice (begränsade tider och mot extra avgift). Vid hotellet finns avgiftsbelagd parkering.Frukost: Ingår i priset (online-bokningar)

Milano

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Boka online

Paketresor med hotell och flyg, pris fr:

1.12.-31.3.  2 ntr 3450 kr
1.4.-30.11.  2 ntr 4030 kr

Extra nätter: fr.450-630 kr/pers


Direkt flyg

I priset ingår: flyg t/r, de skatter och avgifter som finns på flygbiljetten, del i dubbelrum. Paketen är prissatta enligt billigaste bokningsklassen. Om den aktuella bokningsklassen är fullbokad, bokas resan i en dyrare bokningsklass vilket påverkar priset i motsvarande grad. Platserna är begränsade.

Du kan även skicka in en bokningsförfrågan och berätta om dina önskemål, så gör vi vårt bästa för att boka enligt dina önskemål. Bokningsavgiften för detta är 200 kr/person.

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Milano

Enterprise Hotel

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:
Bokningsförfrågan
Corso Sempione, 91, 20154 Milan
Till centrum: 3 km
Till flygplatsen: 48 km


Bilderna

Förstora bilderna genom att klicka på dem.