Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Paris

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Paris

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
3520 kr/pers
Extra hotellnatt:
900-1260kr/rum Läs mer

Hotel Opera Cadet★★★★


Det ligger lättillgängligt i L'Opera området, bara 2.4 km till Louvre, 4 km till Eiffel Tornet, 4 km till Grands Boulevards, 4 km till Lafayette gallerian, 4 km till Grevin Museumet och 8..

Flyg+hotell 3 ntr
4090 kr/pers
Extra hotellnatt:
1260-1620kr/rum Läs mer

Citadines Saint Germain des Pres★★★


Citadines Prestige saint Germain des Pres är beläget i Latin-kvarteren, nära de kända gågatorna med dess cafeer, affärer och restauranger.

..
Flyg+hotell 3 ntr
4380 kr/pers
Extra hotellnatt:
1440-1800kr/rum Läs mer

Secret de Paris★★★★


Secret de Paris Hotel är beläget nära tunnelbanestation, tågstationen och stora varuhus och med bra förbindelser till stadens monument/attraktioner.

..

Paris

Pittoreska Paris är konstens, modets och kulturens centrum. Floden Seine som flyter genom staden har på sin högra strand affärskvarter med handel och på dess vänstra sida dominerar konstnärskvarteren med artister och intellektuella.
Attraktioner som Eiffeltornet, Triumfbågen, Notre Dame, Versailles, Louvren, konstnärernas kvartalet Montmartre, Monets trädgård väntar Paris besökare, och det du inte hinner se på din första resa blir något att se fram emot vid ditt nästa besök i staden.

Promenera i de förtrollande omgivningarna i  luxemburgska parken,beundra de förföriska Quartier Latin och njuta av den inspirerande atmosfären. För finsmakaren har Paris tusentals restauranger och kaféer att välja mellan.
I ett av världens populäraste resmål finns ett överflöd av shoppingmöjligheter. Fynda kan du göra i såväl stora varuhus, små butiker, skoaffärer och loppmarknader.


Flygplats
Paris har tre större flygplatser, Charles de Gaulle, Orly och Beauvais. Från samtliga flygplatser går bussar och lokala RER-tåg som tar en in till centrala Paris. Från Charles De Gaulle går även snabbtåget TGV. Det är det ca 24 km till Paris och det tar 30 minuter att ta sig dit om man landar vid Charles de Gaulle . Orly ligger 14 km från staden och resan tar 20 minuter.

top5