Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Prag

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Prag

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
3180 kr/pers
Extra hotellnatt:
630-900kr/rum Läs mer

Red and Blue Design Hotel★★★★


Förstaklasshotell, med trevligt läge och gångavstånd till Prags centrala delar.
Restaurang med inbjudande vinterträdgård samt lobbybar. Hotellet öppnade i december 2009.

..
Flyg+hotell 3 ntr
3610 kr/pers
Extra hotellnatt:
900-1260kr/rum Läs mer

Barcelo Old Town★★★★


Vid hotellet finns bl a 24 h reception, restaurang med Medelhavsrätter, lobby bar med snacks och drycker, gratis trådlöst internet i allmänna utrymmen, roomservice, bagageförvaring, busin..

Flyg+hotell 3 ntr
3320 kr/pers
Extra hotellnatt:
720-1080kr/rum Läs mer

Hotel General ★★★★★


Hotel General ligger i Andel, en snabbt växande stadsdel i Prag med många restauranger, barer, shoppingområden och biografer. Tunnelbana, spårvagnshållplats och tågstation Praha Smichov l..

Prag

Ett romantiskt, medeltida Prag är svårt att motstå. Gå och se gotiska kyrkor, finn lugnet på den gamla judiska kyrkogården, besök en vinstuga och njut av deras egna vin och öl, köp med fina kristaller och  uttrycksfulla marionettdockor hem som gåvor till nära och kära. Trots en färgstark historia är Prag oerhört välbevarat och staden har en mängd olika arkitektoniska stilar som representeras av de tinnar och  torn som stiger mot himlen.


Korsa Moldaufloden genom en promenad på den magnifika Karlsbron. Den ansluter den gamla staden med lillsidan där slottsområdet finns. Vid slottsområdet finns Pragborgen, St Vitus-katedralen och Loretto Capuchin att beundra.  Prags kulturella utbud är stort och staden erbjuder teater, balett, jazz, zigenarmusik, dockteater, svart teatern, - kort och gott så har Prag något för alla.

Flygplatser
Ruzyně International Airport är belägen ca 15 km från centrum. Att ta sig till eller från flygplatsen tar 20-25 minuter med bil eller ca 1 timme med kollektivtrafik. Vill man åka med kollektivtrafiken så väljer man någon av linjerna 100, 119, 254 eller nr. 179 och sedan vidare med tunnelbana in till centrum. Snabbaste transporten till järnvägsstationen är Airport Express-bussarna som går från flygplatsen.

top5