Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Riga

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
3170 kr/pers
Extra hotellnatt:
450-680kr/rum Läs mer

Konventa Seta Hotel ★★★


Mellanklasshotell av enklare standard, med utmärkt läge i Riga.

..
Flyg+hotell 3 ntr
3170 kr/pers
Extra hotellnatt:
450-680kr/rum Läs mer

Albert Hotel★★★★


Bra mellanklasshotell beläget i ett trevligt bostadsområde, med ca 8-10 minuters promenad till Gamla stan.

..
Flyg+hotell 3 ntr
3610 kr/pers
Extra hotellnatt:
720-1080kr/rum Läs mer

Radisson Blu Elizabete Hotel ★★★★


Förstaklasshotell med bra läge i Riga.

..

Riga

Upptäck miljonstaden vid Östersjön i din egen takt och på ditt eget vis. Riga utstrålar elegans och ädelhet. Staden är en skattkammare för alla som intresserar sig för historia och arkitektur. Under en kort promenad kan man förflytta sig från Gamla stans medeltida gränder till Art Nouveau-kvarteren kring gatorna Alberta iela och Elizabetes iela som byggdes under 1900-talets första år. Kvarteren ritades av den ryske arkitekten Mikhail Eisenstein. Däremellan finns trevliga parker med gångvägar längs med kanalen som rinner genom centrala Riga.

Redan på 1600-talet var Riga en mycket livlig och levande stad, det fanns moderna hus, smala gränder, torn och kullerstensgator som för tankarna till gamla stan i Stockholm. Historiska sevärdheter harmoniserar tillsammans de olika epok-enliga byggnaderna.
För turisten har Riga en massa att erbjuda i form av kultur, museer, butiker, små roliga kaféer, resutranger med hög kvalitet, trevlig atmosfär och ett livligt nattliv.


Flygplats
Riga International Airport/Lidosta och ligger 8 km från centrum. Man kan ta sig till Riga central station på 30 minuter med buss 22. Bussen går från flygplatsen var 20:e minut.

top5