Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Rom

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Rom

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
4820 kr/pers
Extra hotellnatt:
630-900kr/rum Läs mer

Crosti Hotel★★★


Crosti hotel är ett litet centralt beläget hotell (totalrenoverat 2007) med sevärdheter, barer, restauranger och shopping på gångavstånd.

..
Flyg+hotell 3 ntr
4820 kr/pers
Extra hotellnatt:
630-900kr/rum Läs mer

Hotel Camelia ★★★


Hotel Camelia har ett centralt läge och närhet till allmänna kommunikationer och Roms sevärdheter.

..
Flyg+hotell 3 ntr
5250 kr/pers
Extra hotellnatt:
900-1260kr/rum Läs mer

Marcella Royal Hotel★★★★


Marcella Royal Hotel ligger på Via Flavia som är en liten gata med diverse små förättningar och flera restauranger cirka 10 minuters promenad från Fontana di Trevi och Spanska Trappan.</p..

Flyg+hotell 3 ntr
7130 kr/pers
Extra hotellnatt:
2070-2430kr/rum Läs mer

Hotel Artemide★★★★


Artemide är ett förstaklasshotell med centralt läge på Via Nazionale. Nära till det mesta av intressanta sevärdheter, kultur och shopping.

..

Rom

Rom har lockat besökare till sig i över 2 000 år och är fortfarande en av de mest storslagna och romantiska städerna i världen. Här finns storslagna attraktioner sida vid sida med livligt kvartersliv. Här kan man njuta av det goda livet med shopping, god mat, krämiga glassar, en skummande cappuccino och ett utsökt glas vin!

Inte många städer har fler högklassiga sevärdheter än Rom. Här finns Coloseeum, Vatikanen, Fontana di Trevi och Spanska Trappan för att nämna några. Förutom dessa finns här även medeltida kvarter, vackra torg, färgstarka marknader och vackra byggnader som Sankt Peterskyrkan.
Man bör ha gott om tid att äta - trots allt så är Italien känt för sin goda mat. I Rom kan man njuta av god, väldoftande italiensk mat från alla provinser. Det finns antipasti, pasta, pesto, pizza, och även olika typer av söta desserter och ostar.

Flygplats

Roms huvudflygplats är Leonardo da Vinci och ligger i Fiumicino, cirka 30 kilometer från centrum. Bästa sättet att ta sig dit är direkttåget till huvudstationen Termini. Den andra flygplatsen heter Ciampino. Enklaste sättet att sig till Rom härifrån är med buss. Gör man inte det så kan man ta buss till den närliggande tunnelbanestationen Anagnina. Att åka taxi mellan flygplatsen och centrala Rom tar cirka 20 minuter. www.adr.it

top5