Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Salzburg

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Salzburg

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
6210 kr/pers
Extra hotellnatt:
630-900kr/rum Läs mer

Der Salzburger Hof★★★★


Hotell Salzburger Hof är ett traditionellt familjehotell i centrum av Salzburg, beläget intill tågstationen och bara en kort promenad från Mirabell-trädgården, gamla stan och den berömda ..

Flyg+hotell 3 ntr
6210 kr/pers
Extra hotellnatt:
630-900kr/rum Läs mer

Hotel am Mirabellplatz★★★★


Hotel ligger nära Convention Centre och berömda Mirabell Palace, med sina charmiga trädgårdar. Hotellet har reception, safe vid receptionen, hiss, vardagsrum, WiFi-internetanslutning, int..

Saltzburg

Pittoreska Salzburg är mest känd som Mozarts hemstad och Sound of Music. Sagolika Salzburg är dock mycket mer. Stadens kulturutbud är omfattande och i dess smala gränder kan man hitta allt möjligt spännande. Salzburgs gamla stad ligger på UNESCO: s världsarvslista och det är ett bra ställe att börja utforska stadens historia. Se Mozarts födelsehus, beundra barockkyrkor och fontäner eller koppla av på ett av de mysiga torgen över en kopp kaffe. Fortet Hohensalzburg på berget Festungberg är ett måste. Härifrån har man en spektakulär utsikt över staden mot norr och Alperna i söder. För den ölsugne är den lokala ölen bryggd av munkar på Augustiner Bräu ett gott tips. Men det finns många mysiga ölstugor, Biergarten, i staden.

 

Från Salzburg är det inte långt ner till skidbackarna i Alperna. En resa i kulturens tecken är därför lätt att kombinera med vintersport.

 

Flygplats:

Salzburgs flygplats är uppkallad efter W.A. Mozart och ligger 7 km från centrum. Bussar trafikerar mellan flygplatsen och Salzburgs Centralstation var 15 minut. Taxiresan tar ca 10 minuter. http://www.salzburg-airport.com/en/

top5