Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Vilnius

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Vilnius

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
2780 kr/pers
Extra hotellnatt:
180-450kr/rum Läs mer

Ecotel Vilnius ★★★


Ecotel Vilnius ligger i centrum av Vilnius, 500 m från Gamla stan och 9 km från flygplatsen.

..
Flyg+hotell 3 ntr
2780 kr/pers
Extra hotellnatt:
180-450kr/rum Läs mer

Comfort Vilnius Hotel ★★★


Comfort Vilnius Hotel är beläget i Vilnius äldre stadsdel omgiven av flertalet historiska monument och byggnader med vacker arkitektur. Bara några få minuters gångväg från buss och tågsta..

Flyg+hotell 3 ntr
3210 kr/pers
Extra hotellnatt:
450-680kr/rum Läs mer

Neringa★★★★


Hotell Neringa är perfekt val för såväl affärs- som nöjesresenärer. Hotellet har gångavstånd till alla sevärdheter och shopping samt kasinon, klubbar och restauranger.

..
Flyg+hotell 3 ntr
3500 kr/pers
Extra hotellnatt:
630-900kr/rum Läs mer

Hotel Novotel Vilnius Centre★★★★


Hotel Novotel Vilnius Centre är beläget i centrala Vilnius, nära både stadens historiska och kommersiella centrum.

..
Flyg+hotell 3 ntr
4230 kr/pers
Extra hotellnatt:
1080-1440kr/rum Läs mer

Narutis Hotel★★★★★


Narutis Hotel är beläget i Gamla Stan nära många sevärdheter som katedralen, president-palatset, stadshuset och St Annes kyrka. Själva hotellet är även det ett historiskt monument från me..

Vilnius

Den gamla staden i Vilnius är noterad på UNESCO:s världsarvslista. I den före detta Hansastaden finns en mängd historiska platser och mysiga resturanger man kan besöka. Nerisfloden flyter längs med staden men det kanske mest kända landmärket är Gediminas Tower som har blivit en symbol för Vilnius. Tornet är den återstående delen av slottet Gediminas och från toppen har man en enorm utsikt över stadens tegeltak.


Staden har en mängd katedraler och vill man göra ett besök i någon av dem så rekommenderas Petrus och Paulus kyrkan där man bland annat kan beskåda 2000 stukaturer som visar upp en rad religösa scener.
Staden är lätt att utforska till fots och känner man för en paus finns det otaliga ställen där man kan  njuta av lokala ölsorter eller dricka en kopp kaffe på en uteservering. Den första helgen i Mars firas St Kazimir dagen, då förvandlas Gamla stan till en enorm utomhusmarknad med hantverk, konst, musik.


Flygplats
Vilnius International Airport ligger ca 7 km från Vilnius centrum och 5 km från Vilnius järnvägsstation. Man kan ta sig till staden med City bussarna no.1 och no.2 och vill man åka tåg så finns det ett speciellt flygplatståg som avgår från järnvägsstationen.

top5