Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Wien

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Resmålet

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Wien

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Flyg+hotell 3 ntr
3940 kr/pers
Extra hotellnatt:
720-1080kr/rum Läs mer

Boutique Hotel Stadthalle ★★★


Boutique hotel Stadthalle är ett hotell i wiener-stil, byggt ca 1900. Det ligger 3 km utanför stadens centrum och man har lätt tillgång till alla sevärdheter och attraktioner. Till tunnel..

Flyg+hotell 3 ntr
4520 kr/pers
Extra hotellnatt:
1080-1440kr/rum Läs mer

Austria Classic ★★★


Austria Classic är ett traditionellt Österrikiskt hotell. Prater, Wiens mässområde och Österrikiska kongresscentrat ligger nära hotellet.

..
Flyg+hotell 3 ntr
5100 kr/pers
Extra hotellnatt:
1440-1800kr/rum Läs mer

Kaiserhof ★★★★


Hotel Kaiserhof ligger mitt i det historiska Wien. Operan, Hofburg och den lyxiga shoppinggatan Kärntnerstraße ligger en kort promenad bort.

..

Wien

Gör staden till fots eller med häst och vagn, sk Fiaker. Ett mer romantiskt sätt att uppleva staden kan du knappast hitta. Gå tillbaka i tiden, beundra den gamla stadens charmiga gator och byggnaderna i Imperialstil . När du är ute och shoppar eller är på sightseeing rekommenderas en paus på något av Wiens  eleganta kaféer. Smaka på någon av de sagolika  kakorna  tillsammans med en kopp kaffe som serveras med ett dussin olika smaker att välja mellan. Följ gatubilden, läsa tidningar och skriva vykort till vänner.

Wien, musikens huvudstad har inspirerat ett antal stora kompositörer som exempelvis Strauss, Schubert, Haydnia, Mozart, Beethoven, Brahms, Schönberg, Mahler. Än idag spelas deras musik nästan dagligen i Wien där det en gång började.

Gör som Beethoven, hitta inspiration under långa promenader eller över ett glas vin. I utkanten av staden, högt upp på kullarna hittar man pittoreska vinbyar. Vid Pine Knot vinstuga står den senaste skörden Heuriger-vin ovanför ingången.

 

Flygplats
Wiens internationella flygplats ligger i Schwechat, 20 km utanför Wien. Enklast tar man sig från och till flygplatsen med flygtåget CAT. Det tar endast 16 minuter in till centrum och tågen avgår varje halvtimme. Vill man hellre åka buss finns Airport Express som också avgår varje halvtimme och tar 20 minuter till centrum. Andra alternativ är Stadståget (Schnellbahn S7) som tar 32 minuter till centrum och flygplanstaxi.

top5