Nådendal Spa ★★★★★

Lev som en kunglighet och pröva på allt du har drömt om. Hotellet erbjuder underbara behandlingar, eleganta hotellrum och ett flertal restauranger, däribland en prisbelönt thailändsk restaurang och en italiensk pizzarestaurang. I den stora, elegan..


Läs mer »


Nådendal - en skärgårdsstad med spa i toppklass

Redan på 1700-talet var Nådendal känd i hela Norden som kurort och under andra hälften av 1800-talet byggdes stadens första brunnshus. Denna lilla skärgårdsstad med knappt 14 000 invånare ligger ca två mil nordväst om Åbo och är fortfarande en populär semesterort för många, särskilt för barnfamiljer. De idylliska gatorna som löper längs med raden av gamla trähus, och som andas en rik kultur- och kurortshistoria från en svunnen tid, har på senare år fått ett modernt tillskott i form av ett högklassigt spa.

Muminvärlden

Mumintrollen är väl kända av alla barn och att få besöka muminvärlden är höjdpunkten under många barns sommarlov. Muminvärlden hittar du mitt emot gamla stan och här kan, stora som små, uppleva Mumins vilda äventyr. Överallt dyker Muminfigurerna upp och det är väl planerat att reservera en heldag åt äventyret. Muminvärlden är öppet varje dag under sommaren.

Finland i ett nötskal

Läge: Gränsar till Sverige, Norge och Ryssland. På andra sidan Finska viken finns Estland.

Yta: 338 145 km2
Styrelseskick: Republik, med Sauli Niinistö som president.
Invånare: Ca 5,3 miljoner
Språk: Officiella språk är finska och svenska.
Valuta: Euro
Hemsidor: www.visitfinland.comwww.finland.com

 

mapInför resan till Estland och Lettland

Du kan under kontorstid boka din resa direkt hos Vega Resor eller hos din resebyrå. Bästa pris får du när du bokar online. Vid bokning frågar vi ef.

Läs mer »

Om anslutningsbussar inom Sverige

I samband med att du bokar din resa kan du även boka anslutningsbuss från olika orter till Värtahamnen med Tallink Siljas buss.


.

Läs mer »

Allmänna villkor för paketresor

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

Dessa allmänna resevillkor samt arrangörens särskilda resevillkor är del av avtalet. De.

Läs mer »

Vega Resors särskilda resevillkor

För researrangemang i Vega Resors regi gäller ALLMÄNNA RESEVILLKOR för pak.

Läs mer »


Om båtresan till Estland och Lettland

Våra resor till Estland, Lettland och Finland inkluderar båtresa. I paketpriset ingår del i B-hytt, en standard insideshytt med 2 bäddar. Om inside.

Läs mer »

På resmålet

Här finner du information om vad som händer när du kommit fram till din destination, transfer, om hotellen och vad som är bra att tänka på under di.

Läs mer »