Nådendal Spa ★★★★★

Lev som en kunglighet och pröva på allt du har drömt om. Hotellet erbjuder underbara behandlingar, eleganta hotellrum och ett flertal restauranger, däribland en prisbelönt thailändsk restaurang och en italiensk pizzarestaurang. I den stora, elegan..


Läs mer »

Om Nådendal

I Nådendal finns mycket att se och uppleva. Stadens mest kända byggnad är Klosterkyrkan från 1400-talet. Den ligger mycket lugnt och vackert vid en lummig park, alldeles intill segelbåtshamnen. Ett populärt utflyktsmål är presidentens traditionella sommarbostad Gullranda på motsatta sidan av viken. Hit ordnar Nådendals Turistservice guidade turer året runt.

Gemytliga kaféer och hantverksbutiker

Det finns även flera trivsamma kaféer och restauranger vid segelbåtshamnen och ett besök till Restaurang Brunnshuset kan erbjuda en mångsidig underhållning och en atmosfär från gamla tider.

Festivaler och marknader

Passa gärna på att besöka Nådendal i juni då de enormt populära Musikfestspelen går av stapeln och hela stan ljuder av musik. Då erbjuds högklassiga konserter i Klosterkyrkan, flera av de mindre kyrkorna samt i parker och trädgårdar.

Bo på ett flytande hotell

I resorna till Nådendal sover du gott i minisvit på hotellet eller yachtsvit på Sunborn Princess, en yacht som ligger för ankar i havsviken utanför spahotellet. Även här finns en elegant à la carte-restaurang. Från hotellfartyget tar du dig smidigt till hotellet och behandlingsavdelningen genom en inglasad passage.map

Boka spa-resa online