Pirita Marina Hotel & SPA ★★★

Olympiska Pirita

Pirita Marina Hotel & Spa ligger vackert vid havet cirka 5 kilometer utanför Tallinn, i förorten Pirita. Det är ett litet samhälle som är känt dels för Sångarfältet där man var femte år håller den berömda sångf..


Läs mer »

Tallinn Viimsi SPA ★★★★

Modernt hälsospa

Viimsi Spa, som ligger 9 kilometer utanför Tallinns centrum, är en av Estlands modernaste hälsospa. Hotellet har som mål att erbjuda ett mångsidigt utbud av behandlingar i kombination med fysiska aktiviteter. A..


Läs mer »

Kalev Spa Hotel & Waterpark ★★★+

I hjärtat av Tallinn - Nyöppnar 1 april 2019!

Äntligen! Efter en omfattande ombyggnad och uppfräschning nyöppnar detta moderna och mångsidiga spahotell! Kalev Spa ligger vid den grönskande Kanutsparken invid Gamla stan och inte långt från..


Läs mer »

Tallink Spa & Conference Hotel ★★★★

Spa i modern förpackning

Det omtyckta spahotellet Tallink Spa & Conference öppnade våren 2007 och ligger så nära färjeterminalen man kan komma. Med Tallinns shopping- och nöjesliv runt knuten är läget dessutom utmärkt. Innan..


Läs mer »

Tervise Paradiis ★★★★

Modernt med bästa läget

Tervise Paradiis är ett 4-stjärnigt hotell och det modernaste av Pärnus spahotell. Hotellet har ett härligt läge vid havet och alla rum i den åtta våningar höga byggnaden har balkong och en vacker utsikt..


Läs mer »

Tervis Medical Spa ★★★+

Populärt hälsospa

Tervis Medical Spa är Estlands största spa och kanske det mest välkända. Spahotellet ligger i ett naturskönt område vid Pärnuflodens mynning och har under de senaste åren förnyat och föryngrat sig. Hotellet är uppdelat i..


Läs mer »

Wasa Hälsocenter ★★+

Trivsamt i all enkelhet

Wasa kan inte mäta sig med de stora spaanläggningarna när det gäller behandlingsutbud, och här finns heller ingen bassäng, men uppskattar du ett förmånligt spa i det lilla formatet och i en trivsamt gammaldags s..


Läs mer »

Estonia Medical Spa ★★★

Idealiskt läge

Estonia Medical Spa & Hotel ligger i ett stort lummigt parkområde där de gamla lövträden ger skugga och grönska. Läget är alldeles utmärkt mellan stranden och Pärnu centrum, i ett stillsamt villakvarter.

<h..


Läs mer »

Strand SPA & Conference ★★★★

Familjevänligt hotell

Hotell Strand passar hela familjen. Poolavdelningens simbassäng, varma barnbassäng, bubbelbad, bastu och gym står till ert förfogande hela dagen utan kostnad. På Hotell Strand finns flera rum som passar ..


Läs mer »

Hedon SPA & Hotel ★★★★

Mudaravila i ny skepnad  

Hedon SPA & Hotel öppnade sina portar på sommaren 2014, men dess historia går långt tillbaka i tiden. Redan för över 100 år sedan började man här med att erbjuda varma bad, och 1927 färdigställdes ..


Läs mer »

Estonia Resort ★★★★

Nytt i Pärnu

Estonia Spa Hotels öppnade ett 4-stjärnigt spahotell med helt nytt utseende och ett nytt spakoncept: ESTONIA Resort Hotel & Spa. Hotellet ersätter tidigare Vita huset och Gröna huset. Inredningen är baserad på modern, estnisk..


Läs mer »

Om Spa i Estlandmap