Reykjavik Adventure Tour

Boka här

Island har så mycket att erbjuda när det kommer till äventyrsresor och fantastisk natur och det finns nog ingen annan huvudstad i världen är så nära äventyret som Reykjavík! På denna mäktiga resa kommer du att åka fyrhjulingar genom lavafält, åka flotte på en flod, rida islandshäst, bada i en varm flod, snorkla där Europa och Amerika möts, utforska lavagrottans dolda värld, och du kommer att få se de sprutande varma källorna vid Geysir, promenera genom det äldsta parlamentet i världen och stå ett par steg från det 32 meter höga vattenfallet Gullfoss.

 

Längd: 5 dagar

Avgångar: Varje onsdag 15 maj-15 sep 2016

Resans svårighetsgrad: 3/5

Åldersgräns: 14 år.

Höjdpunkter:

Onsdag: Gyllene cirkeln och forsränning på Hvítá floden.

Torsdag: Glaciärvandring och en introduktion till isklättring.

Fredag: Snorkling och grottvandring i nationalparken Þingvellir.

Lördag: Vandring till de varma källorna och ridning.

Söndag: En tur med fyrhjuling följt av Blå lagunen på eftermiddagen.


Ta med dig: Varma ytterkläder, vattentät jacka och byxor, mössa, handskar, badkläder, varma underkläder(fleece/ylletröja och byxor), varma sockor, en handduk och ett ombyte av kläder. Bra vandringsskor rekommenderas.

Observera:
Alla resor genomförs på eget ansvar. Vega Resor eller Arctic Adventures tar inget ansvar för olyckor som orsakas av deltagaren eller beror på deltagarens handlingar. Deltagarna måste underteckna en ansvarsfriskrivning före alla resor och därmed intygar att de inser att alla utomhusaktiviteter som genomförs sker på egen risk.

2016

AABildgalleri