Northern Exposure

5 nätter - 5 riddagar- ca 160 km

Denna tur nominerades av Sunday Times som en av de tio bästa utflykterna i världen. Norra Island är känt för sin storslagna natur och sitt varierade landskap. Vår tur leder oss ..


Läs mer »

Snaefellsnes

6 nätter – 6 riddagar – ca 185 km

I Snæfellsneshalvöns nationalpark återfinner du en av de mest berömda sevärdheterna på Island, den glaciärtäckta kägelvulkanen Snæfellsjökull. Dess mystiska atmosfär blev känd g..


Läs mer »

Golden Circle

5 nätter – 6 riddagar – ca 150 km

Det finns inget bättre sätt att besöka de varma källorna vid Geysir och det gyllene vattenfallet Gullfoss på än att rida genom den underbara landsbygden på södra Island. På väg ..


Läs mer »

Kjölur

6 nätter – 6 riddagar – 185 km

Res tillbaka i tiden och rid längs den historiska Kjölurrutten. Så har islänningar gjort i århundraden, på väg till det stora sommaralltinget i Thingvellir, som grundades år 930..


Läs mer »

Geysir - Gullfoss Special

4 nätter – 4 riddagar – 86 km

Detta är en kortversion av vår populära Gyllene cirkelntur. Vi besöker de varma källorna i Geysir och det gyllene vattenfallet Gullfoss. Deltagarna på denna tur ansluter till de..


Läs mer »

Trail of Hope

4 nätter – 4 riddagar – 120 km

Denna tur utgör en idealisk möjlighet för alla som vill njuta av en bekväm ridtur i olika typer av landskap. Vi rider genom oförstörd natur och får en god inblick i den isländsk..


Läs mer »

Beach and Mountain Ride

3 nätter – 4 riddagar – 125 km

Halvön Snæfellsnes sträcker sig ut från den västra delen av Island. Här hittar man många av de naturfenomen Island har att erbjuda. Vi börjar turen på gården Stóri-Kálfalækur oc..


Läs mer »