Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online

Paketresor

Det finns knappast något annat land i världen där man kan finna ett så stort utbud av utflykter och aktiviteter som på Island!

Från Reykjavik kan man bege sig på buss- och flygutflykter till örikets alla natursevärdheter och uppleva vulkaner, gejsrar, varma källor, glaciärer och mycket mer.

Man kan rida eller vandra i orörd natur, klättra i berg och glaciärer och ner i vulkaners innandömen, man kan snorkla i djupa raviner, åka forsränning - eller bara koppla av i en varm källa.

Ute till havs kan man fiska eller skåda valar. På land kan man ta en kortare eller längre cykeltur med guide.

Möjligheterna att uppleva Island är oändliga!

Vega Resor erbjuder mer än 50 olika dagsturer! Gör ditt val och upptäck det fantastiska och magnifika Island!

Natur & historia

Oavsett om du bara är på Island över en helg eller stannar längre, så bör du inte missa att följa med på någon eller några av alla dagsturer som avgår från Reykjavik: med buss, superjeep, båt, på h.. Läs mer

Aktivitetsutflykter

Överraska dig själv och satsa på något du aldrig har gjort förut, något annorlunda och minnesvärt! Island har ett stort utbud av intressanta aktiviteter där du kan kombinera aktiviteter och den vackra naturen. Vandringsturer passar alla, men de som söker annorlunda spänning erbjuds bland annat forsränning och klättring.

Ridutflykter

Det har gått mer än tusen år sedan norrmännen tog hästarna till Island. På den karga och blåsiga ön har de utvecklats till de små och kompakta men robusta islandshästarna som vi känner dem. Prova att rida islandshäst på dess hem-ö, i dess naturliga miljö. Även om du inte är van ryttare kan du säkert ändå med lite vägledning lyckas rida i tölt, islandshästen unika gångart.

Båtutflykter

Båtutflykter är ett utmärkt sätt för att utforska Islands karga natur och dess djurliv. Välj bland val-och delfinsafari, havsfiske och lunnefågelskådning. Fågelskådningen arrangeras mellan maj och augusti, val- och delfinsafari från april till oktober. Båtarna tar mellan 30-150 personer. 

Flygutflykter

Upplev unika Grönland eller det magiska landskapet i norra Island under en heldagsdagstur från Reykjavik! Du flyger ut på morgonen och återkommer på kvällen efter en dag full av intryck.

Väl.. Läs mer

Superjeeputflykter

Islänningarna har alltid vetat hur man rör sig i naturen, oavsett transportmedel. Den moderna människan begagnar sig fortfarande av hästkrafter såsom man har gjort i århundraden, men man nöjer sig inte med en hästkraft. Superjeeparna har nog med hästkrafter för att ta fordonet nästan vart som helst. En tur med superjeep är en mäktig upplevelse.