750 kr per person

The Golden Circle - Gyllene Cirkeln

Under rundturen Den Gyllene Cirkeln kan du uppleva några av Islands mes berömda naturliga under: Geysirs varma källor, vattenfallet Gullfoss och den stora nationalparken Thingve..


ca 8 timmar

950 kr per person

Äventyr längs sydkusten

Under Äventyr längs sydkusten får du uppleva det vackra södra Island när det är som bäst: spektakulära vattenfall, lavasandstränder, vacker natur, glaciärer och mysiga små byar...


09.00-19.30

450 kr

Reykjavik stadsrundtur

Lär känna Reykjaviks sevärdheter och historia! Under turen förflyttar du dig både med buss och till fots, så att du verkligen kan uppleva stadens bästa sidor.
 
Du lär..


13.00-16.00

Comfort 1390 kr per person, Premium 1590 kr per person

Blå lagunen

Blå lagunen ligger på halvön Reykjanes, mitt i ett ödsligt lavafält, nära Keflavik International Airport. Att bada i det mineralrika vattnet mellan de grova lavastensformationer..


ca 4 timmar (flexibel returtid)

2090 kr

Gullfoss, Geysir och Langjökull snöskotertur

På denna resa får du känna Islands mest berömda och spännande natur: gejsrarna i Geysirområdet, det mäktiga vattenfallet Gullfoss och den spektakulära glaciären Langjokull där d..


09.00-19.00

1790 kr

Glaciärsjön Jökulsárlón

Vägen från Reykjavik till glaciärsjön Jökulsárlón anses vara en av de vackraste på Island, och den absoluta höjdpunkten är den förtrollande nationalparken Skaftafell. På vägen s..


07.30-22.00

1050 kr

Den gyllene cirkeln och Fontana Spa

Upplev Islands historia och skiftande natur, och runda av dagen med att koppla av med bad och bastu på Fontana Spa!

 

Under rundturen Gyllene Cirkeln kan du upplev..


09.00-18.30

450 kr

The Northern Light - Norrsken

Upplev en av norra halvklotet mest fascinerande ljusfenomen! Norrsken påträffas ofta i den arktiska natthimlen på Island, särskilt på vintern, men platsen för norrskenet variera..


3 timmar

1390 kr

Snaefellsnes mirakler

Den mystiska halvön Snaefellsnes i västra Island har fascinerat människor i hundratals år - och inte undra på! Den vykortsvackra halvön domineras av den sovande, snötäckta vulka..


08.00-20.30

Om Natur & historia

Oavsett om du bara är på Island över en helg eller stannar längre, så bör du inte missa att följa med på någon eller några av alla dagsturer som avgår från Reykjavik: med buss, superjeep, båt, på hästryggen eller med flyg! Dagsturerna guidas på skandinaviska eller engelska.

map