Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online

Paketresor

Oavsett om du bara är på Island över en helg eller stannar längre, så bör du inte missa att följa med på någon eller några av alla dagsturer som avgår från Reykjavik: med buss, superjeep, båt, på hästryggen eller med flyg! Dagsturerna guidas på skandinaviska eller engelska.

Golden Circle - Den Gyllene Cirkeln

Under rundturen Den Gyllene Cirkeln kan du uppleva några av Islands mes berömda naturliga under: Geysirs varma källor, vattenfallet Gullfoss och den stora nationalparken Thingvellir.

Pris: 690 kr

Äventyr längs sydkusten

Under Äventyr längs sydkusten får du uppleva det vackra södra Island när det är som bäst: spektakulära vattenfall, lavasandstränder, vacker natur, glaciärer och mysiga små byar. Färden från Reykjav.. Läs mer

Pris: 890 kr

Reykjavik stadsrundtur

Lär känna Reykjaviks sevärdheter och historia! Under turen förflyttar du dig både med buss och till fots, så att du verkligen kan uppleva stadens bästa sidor.

Pris: 450 kr

Blå lagunen

Blå lagunen ligger på halvön Reykjanes, mitt i ett ödsligt lavafält, nära Keflavik International Airport. Att bada i det mineralrika vattnet mellan de grova lavastensformationerna är en minnesvärd upplevelse. 

Pris: från 1190 kr

Gullfoss, Geysir och Langjökull snöskotertur

På denna resa får du känna Islands mest berömda och spännande natur: gejsrarna i Geysirområdet, det mäktiga vattenfallet Gullfoss och den spektakulära glaciären Langjokull där du dessutom kan prova.. Läs mer

Pris: 2090 kr

Glaciärsjön Jökulsárlón

Vägen från Reykjavik till glaciärsjön Jökulsárlón anses vara en av de vackraste på Island, och den absoluta höjdpunkten är den förtrollande nationalparken Skaftafell. Därefter fortsätter färden mot glaciärsjön Jökuslárlón, som bildats av smältvatten från Breidamerkurjökul. En halvtimmes båtfärd på den hisnande vackra sjön är en oförglömlig upplevelse.

Pris: 1790 kr

Gyllene cirkeln och Fontana Spa

Upplev Islands historia och skiftande natur, och runda av dagen med att koppla av med bad och bastu på Fontana Spa!

Pris: 1050 kr

Northern Lights Tour- Norrsken

Upplev en av norra halvklotet mest fascinerande ljusfenomen! Norrsken påträffas ofta i den arktiska natthimlen på Island, särskilt på vintern, men platsen för norrskenet varierar stort. Vi reser i områden där man bedömer att möjligheterna att få uppleva norrsken är störst. Upplevelsen av det himmelska skådespelet är fullständigt magisk.

Pris: 450 kr

Reykjanes och Blå lagunen

Under turen får du uppleva bubblande heta källor, mäktiga lavafält, klippor bebodda av flyttfåglar, ensliga fyrar, och vi korsar bron som skiljer den eurasiska och nordamerikanska tektoniska plattorna. Efter en fullspäckad dag åker vi till Blå lagunen, där du kan koppla av i det behagligt varma geotermiska vattnet tills stängningsdags.

Pris: 790 kr

Snaeffellsnes mirakler

Den mystiska halvön Snaefellsnes i västra Island har fascinerat människor i hundratals år - och inte undra på! Den vykortsvackra halvön domineras av den sovande, snötäckta vulkanen Snaefellsjökull och en storslagen natur formad av havet och lavan. 

Pris: 1090 kr