Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online

Paketresor

Denna tur är perfekt för nybörjaren. Under den bekväma ritten upplever vi vackra ridvägar över buskbeväxta kullar och genom mosstäckta lavafält. Njut av utsikten mot de vackra Bláfjöll-bergen i horisonten.

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Nature Comfort

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:Fakta om turen
Pris kr 1 jan 2017 -31 dec 2017
(8-11 år - 50 %)
Bokningsförfrågan
Detta ingår

Transfer från och till Reykjavik, ridhjälm, gummistövlar, regnkläder eller varma kläder vintertid, svensk- eller engelsktalande guide. 

Extra kostnader

Bokning av ridtur utan paketresa: 200 kr/bokning

Transfer kl 11.30 från hotell och gästhem till ridcentret
Längd 1 timme (3 timmar inkl transfer)
Avgångar Dagligen
13.00
Svårighetsgrad Nybörjare – Liten eller ingen ridvana krävs
Guidning språk Engelska

Övrig information

Ta gärna med yllesockor, handskar och mössa att ha under hjälmen.

 

VIKTIGT!

Desinficering av utrustning

Det är viktigt att följa reglerna när det gäller desinficering av begagnade ridkläder. Ridutrustning såsom ridstövlar, ridbyxor, jackor, mössor, handskar mm. måste tvättas (40°C) eller kemtvättas. Persedlar som inte kan tvättas eller kemtvättas måste desinficeras minst fem dagar före ankomsten till Island. De isländska djurskyddsmyndigheterna rekommenderar bredspektrummedlet Virkon S för desinficeringen. Sadel, betslar eller annan läderutrustning får inte föras in i landet.

Vi hoppas på din förståelse för dessa säkerhetsåtgärder. De är nödvändiga för att inte få in smittsamma djursjukdomar till Island. Hästarna är inte vaccinerade och är därför mottagliga för infektioner från andra länder. Hjälp oss värna om den känsliga isländska naturen! För ytterligare information, besök: Decinficeringsregler 

 

 

IH