Amazing South

4 nätter, hyrbil 4 dygn

Denna resa passar de som inte har så många dagar för bilresan och som vill se de största sevärdheterna längs sydkusten kombinerat med en dag i Reykjavík. I "dag för dag" program..


Läs mer »

Country Luxury

8 nätter, bil i 7 dygn

Upptäck Islands underbara landsbygd, koppla av i geotermiska pooler och prova på fantastisk inhemsk mat på vägen. Ett perfekt alternativ för smekmånaden!

 

<strong..


Läs mer »

Highland Adventure

7 nätter, 4-hjulsdriven bil 8 dygn

Denna resa passar bilförare som vill utforska Islands karga inland. Färden går genom högländerna genom Sprengisandurs svarta sand. På vägen får ni även uppleva Islands högsta va..


Läs mer »

Highlights of Iceland

5 nätter, bil 6 dygn

Passar resenärer som vill se så mycket som möjligt på kortast möjliga tid. Sevärdheter längs vägen: Gyllene Cirkeln med Thingvellir, Geysir och Gullfoss, vattenfallen i Seljalan..


Läs mer »
fr

My Own Self-drive

3-15 nätter

Med ett bilpaket bestämmer du själv var, när och hur länge du vill resa. I dessa bekväma paket ingår alltid hyrbil, boende, en vägkarta, förslag på reseprogem, Boendet anordnas ..


Läs mer »

Hiking Explorer

6 nätter/hyrbil 7 dagar

Njut av scenerierna och den vackra naturen under din vandring på Island. Upplev många fantastiska platser som många inte känner till. I "dag för dag" programmet hittar du försla..


Läs mer »