Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online

Paketresor

Hotellresor

Flyg + hotell 3 ntr
fr.3800kr /pers
Prislista Boka online

Hótel Frón★★★

Familjevänligt lägenhetshotell beläget i hjärtat av Reykjavík, direkt på den främsta shoppinggatan - Laugavegur.


Flyg + hotell 3 ntr
fr.4070kr /pers
Prislista Boka online

Baron★★★

Mellanklasshotell med trevligt läge, ett par minuters promenad från Laugavegur och den uppbyggda promenaden längst vattnet.


Flyg + hotell 3 ntr
fr.4070kr /pers
Prislista Boka online

CenterHotel Klöpp★★★

Hotell Klöpp är ett modernt hotell beläget i centrum med bara gångavstånd till restauranger, caféer, museer och ett kvarter från den populära shoppinggatan ”Laugarvegur”.


Flyg + hotell 3 ntr
fr.4172kr /pers
Prislista Boka online

Fosshotel Raudara★★★

Centralt beläget hotell, med kort gångavstånd till Laugavegur, den stora shoppinggatan och bara några minuter från Reykjavíks historiska centrum.


Flyg + hotell 3 ntr
fr.4273kr /pers
Prislista Boka online

CenterHotel Skjaldbreid★★★

Litet och trevligt mellanklasshotell med familjär atmosfär, med utmärkt läge i Reykjavíks äldre stadsdelar, nära till shopping och restauranger.


Flyg + hotell 3 ntr
fr.4273kr /pers
Prislista Boka online

CenterHotel Plaza★★★

Beläget i hjärtat av Gamla Stan, nära restauranger, shopping och nattliv.

 

Hotel Plaza är en av Reykjaviks populäraste hotell. Den ligger alldeles i hjärtat av Gamla stan, intill restauranger, butiker och nattliv. Alla rum är nyligen renoverade.

 

Hotellet byggdes 2001 och byggdes ut 2006. På hotellet finns 180 rum och 6 våningar (3 våningar  i byggnaden intill). En del av rummen är belägna i den intilliggande byggnaden dit man kommer genom en inglasad gångbro. På hotellet finns hiss, bar, konferensrum och tvätt service.


 


Flyg + hotell 3 ntr
fr.4375kr /pers
Prislista Boka online

CenterHotel Arnarhvoll★★★+

Hotellet ligger i centrum, nära hamnen. Till största shoppinggatan är det 300 m. 

Hotellet är i modern skandinavisk stil och öppnade 2007. Från Panorama-baren högst upp är det en strålande utsikt över havet och mot bergen 


Flyg + hotell 3 ntr
fr.4899kr /pers
Prislista Boka online

CenterHotel Thingholt★★★★

Personligt designhotell i stadens centrum.

Hotel Thingholt ligger i centrum, bara 2 minuters promenad från shoppinggatan Laugavegur. Designhotellet Thingholt är ett bra exempel på isländsk design. Temat är en kombination mellan modern isländsk design och naturen. Överallt på hotellet ser man verk av lokala konstnärer.


Flyg + hotell 3 ntr
fr.5677kr /pers
Prislista Boka online

Natura★★★★

Modernt hotell med utmärkta SPA möjligheter samt inomhus pool, beläget ca 2 km från centrum av Reykjavík.

 

Ett trivsamt, nyligen renoverat, hotell i utkanten av inrikesflygplatsen. Endast ca 20 min promenad till centrum. Reykjavik Natura ligger i ett av Reykjaviks grönaste områden. I området kring hotellet finns flera gång- och cykelvägar.

Från hotellet finns avgiftsfri shuttlebus / buss till centrum 5 gånger per dag. På hotellet finns en modern restaurang med sommarterrass, bar, frisersalong, gym samt mångsidiga konferensmöjligheter.

 

Sóley Natura Spa avdelningen erbjuder ett brett urval av behandlingar. I spa-avdelningen finns även bastu, ångbastu samt inomhusbassäng. Hotellet ligger nära Reykjaviks enda geotermiska badstrand.

 

Hotel Reykjavik Natura är ett ISO-14001-certifierat grönt hotell.

 


Flyg + hotell 3 ntr
fr.5900kr /pers
Prislista Boka online

Hotel Reykjavik Centrum★★★★

Hotell med utmärkt läge i de äldre charmiga delarna av Reykjavík, med en mängd restauranger, shopping och barer i närheten av hotellet.

Förstaklasshotell med fantastiskt läge i Reykjavík, beläget på Adalstraeti, en av stadens äldsta gator. Hotellet består av tre renoverade byggnader från 1700-talet. Lobby med bar och den prisbelönta och välkända restaurangen Fjalaköttur. 

 


Flyg + hotell 3 ntr
fr.5440kr /pers
Prislista Boka online

Grand Hotel Reykjavik★★★★+

Välkänt hotell i Reykjavík, beläget i lugnt område av staden, med kort avstånd till centrum.

Islands största hotell, Grand Reykjavík, ligger i ett lugnt område, inte långt från stadens centrum. På hotellet finns restaurang och lobbybar med fin utsikt. Hotellet erbjuder bra förutsättningar både för mindre möten och större konferenser. I hotellets business center finns 17 konferensrum. 

 

 


Flyg + hotell 3 ntr
fr.6539kr /pers
Prislista Boka online

Hilton Nordica★★★★

Ett av Reykjavíks populäraste hotell byggt i en minimalistisk, modern stil med internationell atmosfär. Populär Spa avdelning.

Det här hotellet har blivit ett av Reykjavíks populäraste alternativ, byggt i en minimalistisk, modern stil och med en internationell atmosfär. Några minuters promenad från hotellet ligger aktivitetsparken Laugardalur, med en av Reykjavíks bästa pooler, och i området finns också en stor botanisk trädgård, djurpark och sportcenter. 


Flyg + hotell 3 ntr
fr.7300kr /pers
Prislista Boka online

Hotel Borg★★★★+

Välkänt hotell med bäst tänkbara läge i hjärtat av den äldre delen av Reykjavík, intill torget med Alltingshuset. Anses som ett av Reykjavíks bättre hotell.

Byggt 1930, renoverat i sin ursprungliga Art Deco-stil, 2006-2008. 5 våningar med hiss. 56 rum, restaurang, bar, rumsbetjäning, konferenslokaler. Hotellet utstrålar en gammaldags elegans.