Om Julresor

Nu är det jul på spa igen! Byt julstök, matlagning och en massa måsten till några härliga och avslappnande dagar på spa! Upplev julstämningen i Pärnu, Haapsalu eller  på Rådhustorget i Tallinns Gamla stad där en av Europas finaste julmarknader lockar många besökare! Europas första julgran lär ha rests här år 1441. Här serveras estniska julrätter och glögg och man kan uppleva ett varierat julprogram. Bokar du online får du 100 kr extra per person att köpa julklappar för!Fra Mare Thalasso Spa ★★★

Nära till stranden

Thalasso Spa Fra Mare ligger i lä från havsvindarna, inbäddat i tallskog ca 1,5 km från centrum i Haapsalu. Inte långt från hotellet ligger Paralepas strand som lockar många med sin mjuka sand och sitt varma ..


Läs mer »

Laine Spa Hotel ★★★

Haapsaluvikens lera

Bland trähus och alldeles vid havet ligger spahotellet Laine, endast en kort promenad från centrum. Till badstranden är det endast 600 meter. Havet är en återkommande ingrediens i olika behandlingar på La..


Läs mer »

Pirita Marina Hotel & SPA ★★★

Olympiska Pirita

Pirita Marina Hotel & Spa ligger vackert vid havet cirka 5 kilometer utanför Tallinn, i förorten Pirita. Det är ett litet samhälle som är känt dels för Sångarfältet där man var femte år håller den berömda sångf..


Läs mer »

Tallinn Viimsi SPA ★★★★

Modernt hälsospa

Viimsi Spa, som ligger 9 kilometer utanför Tallinns centrum, är en av Estlands modernaste hälsospa. Hotellet har som mål att erbjuda ett mångsidigt utbud av behandlingar i kombination med fysiska aktiviteter. A..


Läs mer »

Tervise Paradiis ★★★★

Modernt med bästa läget

Tervise Paradiis är ett 4-stjärnigt hotell och det modernaste av Pärnus spahotell. Hotellet har ett härligt läge vid havet och alla rum i den åtta våningar höga byggnaden har balkong och en vacker utsikt..


Läs mer »

Tervis Medical Spa ★★★+

Populärt hälsospa

Tervis Medical Spa är Estlands största spa och kanske det mest välkända. Spahotellet ligger i ett naturskönt område vid Pärnuflodens mynning och har under de senaste åren förnyat och föryngrat sig. Hotellet är uppdelat i..


Läs mer »

Tallink Spa & Conference Hotel ★★★★

Spa i modern förpackning

Det omtyckta spahotellet Tallink Spa & Conference öppnade våren 2007 och ligger så nära färjeterminalen man kan komma. Med Tallinns shopping- och nöjesliv runt knuten är läget dessutom utmärkt. Innan..


Läs mer »

Laulasmaa Spa ★★★★

Nära naturen

Laulasmaa är Baltikums första spa med ett miljövänligt energisystem. Spa-anläggningen ligger vid Estlands kust, ca 30 minuter norr om centrala Tallinn. Hotellet som är helt nyrenoverat erbjuder en vacker utsikt öve..


Läs mer »


Jurmala Spa & Conference ★★★★

Naturligt och modernt

Jurmala Spa har ett perfekt läge alldeles intill gågatan i centrala Jurmala, bara några hundra meter från den fantastiska sandstranden. Spahotellet har modernt inredda rum med naturliga material som trä oc..


Läs mer »