Antarktis

Antarktis är ett stort område som förutom själva Antarktis omfattar dussintals öar i regionen. Antarktis har ingen permanent bebyggelse förutom de internationella forskningsstationerna. Det väldiga Antarktis är den mest avlägsna plats på jorden som människan har satt sin fot på.

På kryssningarna till Antarktis kan du höra intressanta föredrag och se det fantastiska landskapet med egna ögon. Ett landskap som väldigt få personer har sett före dig. Du får möjlighet att komma i närkontakt med områdets djurliv, såsom pingvinerna.

Antarktis är resmål utöver det vanliga. Besökare är mer än vanligt beroende av väderleken.

Vädret på resmålet kan variera även på sommaren. En varm, solig dag kan på kort förvandlas till en dag med isigt regn eller storm. Du bör därför vara förberedd på detta och packa med regn- och vindtät jacka och byxor, tröjor, varma underkläder, strumpor, handskar och huvudbonad, samt robust skor såsom vandringskängor. Glöm heller inte solglasögon och solkräm.

Kryssningar

 • fr. 93.045 kr

  Antarktis, Falklandsöarna och Sydgeorgien – den ultimata expeditionen

  Följ med på denna hisnande expedition till de isolerade Falklandsöarna och fantastiska Sydgeorgien innan du får uppleva den enorma kontinenten Antarktis. Vi tar med dig på ditt livs expedition där du får utforska de ändlösa vita vidderna och njuta av naturens tystnad i dessa oförglömliga landskap.

  Buenos Aires – Ushuaia – Till sjöss – Falklandsöarna – Till sjöss – Sydgeorgien – Till sjöss – Antarktis – Till sjöss – Ushuaia – Buenos Aires

  Läs mera: Antarktis, Falklandsöarna och Sydgeorgien – den ultimata expeditionen
 • fr. 84.474 kr

  Chiles fjordar, Patagonien och Antarktis – nordgående

  På denna expedition tar vi dig med till Antarktis orörda vildmark och Chiles vackra fjordlandskap. Följ med på ett fantastiskt äventyr på den vita kontinenten där vi gör båtturer bland isflaken, landstigningar och andra aktiviteter. Expeditionen avslutas sedan med hisnande naturupplevelser längs den chilenska kusten.

  Buenos Aires – Ushuaia – Drakesundet – Antarktis – Drakesundet – Chiles fjordar – Puerto Natales – Puerto Edén – Till sjöss – Castro – Till sjöss – Valparaíso

  Läs mera: Chiles fjordar, Patagonien och Antarktis – nordgående
 • fr. 71.877 kr

  Chiles fjordar, Patagonien och Antarktis – sydgående

  Följ med oss på denna expedition till de mest spännande platserna längs den sydamerikanska kusten och vidare till Antarktis. Besök en av världens mest natursköna nationalparker och upplev det rika djurlivet i Patagonien, de chilenska fjordarna och Kap Horn och sedan – Antarktis. Njut av tiden i land, paddla kajak, följ med på vandring och se pingviner, fåglar och sälar på nära håll.

  Valparaíso – Till sjöss – Castro – Till sjöss – Puerto Edén – Puerto Natales – De chilenska fjordarna – Till sjöss – Antarktis – Till sjöss – Ushuaia – Buenos Aires

  Läs mera: Chiles fjordar, Patagonien och Antarktis – sydgående
 • fr. 75.980 kr

  Upptäck Antarktis, Patagonien och Chiles fjordar – nordgående

  Följ med på en mycket omväxlande expedition med höjdpunkter som fem dagar i Antarktis, de vackra chilenska fjordarna, det rika djurlivet i Patagonien och inte minst ett besök i en av världens mest natursköna nationalparker. Njut av tiden i land, paddla kajak, vandra och se pingviner, fåglar och sälar på nära håll.

  Santiago de Chile – Punta Arenas – Drakesundet – Antarktis – Drakesundet – De chilenska fjordarna – Puerto Natales – Puerto Edén – Till sjöss – Castro – Valparaíso

  Läs mera: Upptäck Antarktis, Patagonien och Chiles fjordar – nordgående
 • fr. 86.806 kr

  Upptäck Antarktis, Patagonien och Chiles fjordar – sydgående

  På denna expedition tar vi dig med till de mest intressanta platserna längs den sydamerikanska kusten och vidare till Antarktis. Besök en av världens mest natursköna nationalparker och upplev det rika djurlivet i Patagonien, de chilenska fjordarna och Kap Horn innan vi når höjdpunkten på resan – Antarktis. Njut av tiden i land, paddla kajak, vandra och se pingviner, fåglar och sälar på nära håll.

  Valparaíso – Till sjöss – Castro – Till sjöss – Puerto Edén – Puerto Natales – De chilenska fjordarna – Drakesundet – Antarktis – Drakesundet – Punta Arenas – Santiago de Chile

  Läs mera: Upptäck Antarktis, Patagonien och Chiles fjordar – sydgående
 • fr. 68.696 kr

  Utforska Antarktis, Falklandsöarna och Chiles fjordar

  Följ med till den vita kontinenten Antarktis där elementen styr och upplev några av naturens underverk i Chiles vackra fjordlandskap på vägen dit. I Antarktis lovar vi dig oförglömliga minnen när vi passerar enorma kalvande glaciärer, besöker högljudda pingvinkolonier och studerar valflockar i det iskalla havet. Ombord finns det massor att göra: Activity Center, lyssna till spännande föreläsningar med mera – allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa.

  Santiago de Chile – Punta Arenas – De Chilenska fjordarna – Drakesundet – Antarktis – Till sjöss – Falklandsöarna – Till sjöss – Punta Arenas – Santiago de Chile

  Läs mera: Utforska Antarktis, Falklandsöarna och Chiles fjordar
 • fr. 59.849 kr

  Äventyr på södra halvklotet till Antarktis – nordgående

  Följ med på ett äventyr till Sydamerika, Patagonien, Falklandsöarna – och Antarktis. Se pingviner, sälar och valar på nära håll, vandra på isen och paddla kajak bland isbergen. Med våra lärorika och underhållande aktiviteter ombord och våra utflykter blir detta en drömresa för äventyrare i alla åldrar.

  Buenos Aires – Ushuaia – Drakesundet – Antarktis – Till sjöss – Falklandsöarna – Till sjöss – Montevideo

  Läs mera: Äventyr på södra halvklotet till Antarktis – nordgående
 • fr. 54.375 kr

  Äventyr på södra halvklotet till Antarktis – sydgående

  Följ med på ett äventyr till Sydamerika, Patagonien, Falklandsöarna – och Antarktis. Se pingviner, sälar och valar på nära håll, vandra på isen och paddla kajak bland isbergen. Med våra lärorika och underhållande aktiviteter ombord, vårt Activity Center och våra utflykter blir detta en riktig drömresa för äventyrare!

  Montevideo – Till sjöss – Puerto Madryn – Till sjöss – Falklandsöarna – Drakesundet – Antarktis – Drakesundet – Ushuaia – Buenos Aires

  Läs mera: Äventyr på södra halvklotet till Antarktis – sydgående
 • fr. 51.479 kr

  Äventyr till Antarktis – höjdpunkterna på den frusna kontinenten

  Gör dig redo för ditt livs äventyr! Från Ushuaia korsar du Drakesundet och fortsätter på en oförglömlig upptäcktsresa till Antarktis. Se pingviner på nära håll och ta i isberg med bara händerna. Utbudet ombord är stort: Activity Center, temadagar, spännande föredrag med mera, allt för att ge din resa lite extra krydda.

  Buenos Aires – Ushuaia – Drakesundet – Antarktis – Drakesundet – Ushuaia – Buenos Aires

  Läs mera: Äventyr till Antarktis – höjdpunkterna på den frusna kontinenten

Viktig information