Tallink Spa & Conference Hotel

Spa-paket

I och med de estniska myndigheternas beslut att avskaffa vaccinationskravet så kontrollerar man inte längre vaccinationsintyg på Tallink Spa. Man rekommenderar fortsättningsvis att man vaccinera sig, helst med minst 3 doser. Därutöver rekommenderas ansiktsmask i sociala sammanhang inomhus, men det är inte längre ett krav.

 • Minispa, 4 nätter

  fr. 2690 kr

  Minispa är 4 nätter varav 2 nätter ombord på ett av Tallinks fartyg. Avgångar alla dagar i veckan (under 2021 varannan dag). I paketet ingår 2 behandlingar. Du har tillgång till bad- och bastuavdelningen hela dagen.

  Läs mer & boka

 • Relax spa, 5 nätter

  fr. 3490 kr

  Relax spa är 5 nätter varav 2 nätter ombord på ett av Tallinks fartyg. I paketet ingår 3 behandlingar. Du har tillgång till bad- och bastuavdelningen hela dagen.

  Läs mer & boka

 • Kort spa, 6 nätter

  fr. 3590 kr

  Denna kort spa är 6 nätter varav 2 nätter ombord på ett av Tallinks fartyg. I paketet ingår 4 spabehandlingar. Du har tillgång till bad- och bastuavdelningen hela dagen.

  Läs mer & boka

Rummen

Standardrum

Separata/dubbelsängar, dusch/bad, wc, badrock, hårtork, TV, minibar, gratis WiFi, värdeskåp och luftkonditionering

 

Mot tillägg: Familjerum, deluxerum och svit.
Mot förfrågan: Allergi- och handikapprum.

Hotellet

 • Spännande och häftig inredning
 • Modernt konferenscenter
 • Lyxiga Aqua Spa avdelningen

 

Spa i modern förpackning

Det omtyckta spahotellet Tallink Spa & Conference öppnade våren 2007 och ligger så nära färjeterminalen man kan komma. Med Tallinns shopping- och nöjesliv runt knuten är läget dessutom utmärkt. Innanför den imponerande fasaden finner man ett spa med djärv inredning och arkitektur. De 275 rummen är färggrant designade men ändå trivsamma.

 

Häftig spa-avdelning

Från hotellets alla våningar kan du se den häftiga och inbjudande spa-avdelningen Aqua Spa med sina olika bastur, bubbelpooler, och utomhusbassäng. Njut en stund i ångbastun och simma sedan ut i poolen och beställ förfriskningar i poolbaren. I skönhetssalongen kan du boka olika rogivande behandlingar och skönhetsvård. Unna dig en skön massage och ansiktsbehandling eller gör dig fin inför kvällen hos sminkösen eller frisören.

 

Kombinera konferens med nöje

Tallink Spa & Conference är som gjort för att kombinera nytta med nöje. Här finns sex olika konferenslokaler i olika storlekar. Efter konferensen kan ni koppla av i spa-avdelningen och avsluta dagen med en god middag i à la carte restaurangen. I dansrestaurangen ordnas även dansaftnar för mogen publik.

 

På hotellet finns

275 hotellrum. Alla rum är rökfria. Aqua Spa badavdelning med saltvattenbassäng, inomhus- och utomhuspool, barnbassäng och poolbar. Flera olika bastur. Skönhetssalong. Restaurang, lobbybar, cigarrbar, konferensrum och frisörsalong. Gratis WiFi på hela hotellet och tillgång till dator på hotellets bottenvåning.

Frukostbuffé: mån-fre 7.00-10.00, lör-sön 8.00-11.00.

Parkering under hotellet. I receptionen finns möjlighet att växla pengar och få tvättservice.

 

Öppettider:

 • Bad- och bastuavdelningen 7.00-22.00
 • Aqua Spa Beauty & Wellness spa-avdelning 8.00-20.00
 • Morgonbad och bastu: mån-fre 7:00-10:00 och lör-sön 8:00-10:00

 

Adress: Sadama 11a, 10111 Tallinn
Våningar: 5
Hissar: 4
Telefonnummer: +372 6300 808

 


 

Grupper

Är ni 10 eller fler resenärer? Fråga oss om grupprabatter

På Tallink Spa hotell är det idealiskt för grupper att både konferera, njuta av bad, bastu och behandlingar samt äta god middag.

Skicka en gruppförfrågan till info@vegaresor.se, så återkommer vi med prisförslag.

Om behandlingarna

Förhandsboka behandlingar

Vid onlinebokning skriver ni in era önskemål gällande datum och tid för era behandlingar i kommentarsfältet. Vid bokning per telefon eller i butik uppger ni dem då. Har ni inte meddelat oss vid bokningstillfället bokar vi in era behandlingar med SPA-avdelningen som återkommer med tidsförslag.

Galleri