Budapest

Budapest är en vacker stad, delad på mitten av floden Donau. Stadens historia är fylld av spa och turkiska bad och ännu idag förknippar många Budapest med hälsa och skönhet. Just därför passar Budapest utmärkt som ett av våra lite mer exklusiva Sp..


Läs mer »

Hévíz

Staden Heviz ligger vid norra stranden av sjön Balaton, i mid-västra Ungern. Budapest kan nås med en 2 timmars bilresa och flygplatsen i Balaton ligger i närheten. Den berömda spastaden är omgiven av kullar och har ett unikt mikroklimat, med många..


Läs mer »


Budapest – boulevarder och varma bad

Budapest är en vacker, kontinental storstad rik på kultur och nöjen. Stadens långa historia av spa och turkiska bad är välkänd och ännu idag förknippar många Budapest med hälsa och skönhet. Att bada i något av stadens berömda termalbad är en minnesvärd upplevelse. På senare år har man förnyat sig med riktigt moderna och stilfullaspahotell av högsta klass. Välj mellan spahotellet Margitsziget på den lummiga ön med samma namn eller det högklassiga Corinthia i centrum.

Staden erbjuder massor av sevärdheter och sightseeingturer. En unik sightseeingtur är den som kallas Riverride, läs mer om priser och avgånger på länken nedan. Turen görs med buss, men inte enbart på torra land. Bussen är nämligen en Amphicoach - amfibiebuss, och tar sig fram lika smidigt i floden Donau som på stadens gator. Missa inte denna unika upplevelse!

 

Information och resetips:


Budapest Tourism
Riverride - Upplev Budapest både på land och på floden!
Tips på vad du kan göra i Budapest

Vädret i Budapest

mapAllmänna villkor för paketresor

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

Dessa allmänna resevillkor samt arrangörens särskilda resevillkor är del av avtalet. De.

Läs mer »

Vega Resors särskilda resevillkor

För researrangemang i Vega Resors regi gäller ALLMÄNNA RESEVILLKOR för pak.

Läs mer »


Om flyg till resmålet

I våra spa- och hotellpaket till Estland och Lettland där båtresa ingår kan du ersätta båt med flyg. Vi tar då bort resans båtnätter (2 nätter) och.

Läs mer »