Margitsziget Spa ★★★★

Hotellet mitt på ön

Grand Hotel Margitsziget på Margaretaön mitt i Donau byggdes redan 1873. I lugn, grönskande miljö utanför Budapests sus och brus kan man här ha en lugn och skön spa-semester i spahotellets moderna badavdelning eller ba..


Läs mer »

Helia Spa ★★★★

Hälsa och avkoppling på Helia

Danubius Hotel Helia är ett 4-stjärnigt hotell som ligger lugnt, alldeles vid stranden till Donau, mittemot Margaretaön Hotellet erbjuder utmärkta spa, bad och fitness-möjligheter. I restaurang Jupiter kan ma..


Läs mer »

Om Budapest

Budapest är en vacker stad, delad på mitten av floden Donau. Stadens historia är fylld av spa och turkiska bad och ännu idag förknippar många Budapest med hälsa och skönhet. Just därför passar Budapest utmärkt som ett av våra lite mer exklusiva SpaFlex-resmål. Vill du bo centralt rekommenderas Corinthia Grand Hotel med sin femstjärniga standard, vill du ägna dig åt spa, motion och välmående rekommenderar vi Grand Hotel Margitsziget på Margaretaön mitt i floden.

Staden erbjuder massor av sevärdheter och sightseeingturer. En unik sightseeingtur är den som kallas Riverride, läs mer om priser och avgånger på länken nedan. Turen görs med buss, men inte enbart på torra land. Bussen är nämligen en Amphicoach - amfibiebuss, och tar sig fram lika smidigt i floden Donau som på stadens gator. Missa inte denna unika upplevelse!

 


Information och resetips:


Budapest Tourism Office
Riverride - Upplev Budapest både på land och på floden!
Tips på vad du kan göra i Budapest

Vädret i Budapestmap

Boka spa-resa online