MS Leonora

Detta unika flodkryssningsfartyg byggdes 2008 och var ursprungligen avsett för den amerikanska marknaden. Fartyget övertygar med en modern, men samtidigt varm, dekor och atmosfär. Med en vänlig besättning och ett fantastiskt kök får gästerna en oförglömlig kryssning.

Höjdpunkter

 • Avkopplande semester

  MS Leonora seglar de europeiska floderna under sommaren samt på jul- och nyårsavgångarna. Med sina 67 hytter är MS Leonora ett av de mest lyxiga flodkryssningsfartygen i Europa. Detta garanterar en avkopplande men samtidigt händelserik resa, och kryssningarna med MS Leonora har med tiden blivit alltmer efterfrågade. Man får en bekväm, avstressande paus från vardagen, där man sitter i loungen, på soldäcket eller njuter av en middag i restaurangen samtidigt som man glider från stad till stad på natursköna floder och vattenvägar.

 • Hytter

  På fartyget finns 11 standardhytter med fönster. Dessa hytter är belägna på fartygets nedre däck – Main deck. Hytterna har en storlek på 16 m². På ”Upper deck” och ”Middle deck” finns 56 hytter med fransk balkong. Hytterna är på ca 16 m². På övre däck – ”Upper deck” – har vi fartygets två sviter. Det är två lyxiga sviter med en fransk balkong på ca 24 m².

 • Restaurang, lounge och bar

  Restaurangen erbjuder 3 dagliga måltider. På morgonen kan gästerna njuta av en stoa frukostbuffé. Vid middagen serveras en 3-rätters lunch och på kvällen serveras en 4-rätters meny. Under middagarna seglar vi vanligtvis och du kan njuta av utsikten som passerar de stora fönstren. Njut av en kopp kaffe eller en drink i baren i panoramaloungen. Glöm inte Happy hour före middagen!

 • Andra faciliteter

  Under dagen kan gästerna koppla av på soldäcket, antingen i skuggan eller i solen. Det är också möjligt att ta ett pass i gymmet eller en drink i jacuzzin. Det finns gratis Wi-Fi ombord på fartyget.

Hytter

Standardhytt med fransk balkong

Dessa bekväma utsideshytter med fransk balkong är ligger på mellan- och övredäck. I hytterna finns luftkonditionering, tv, minibar, telefon, hårfön samt wc med dusch. Hytterna är ca 16 m2.

Standardhytt med fönster

Dessa bekväma utsideshytter är ligger på huvuddäck. I hytterna finns luftkonditionering, tv, minibar, telefon, hårfön samt wc med dusch. Hytterna är ca 16 m2.

Svit med fransk balkong

På övredäck ligger M/S Leonoras sviter. I sviten finns luftkonditionering, tv, minibar, telefon, hårfön samt wc med dusch. Sviten är ca 24 m2.

Galleri