Spa-resor

Estland – Många spahotell, många möjligheter

I Estland finns många spahotell att välja emellan, med många möjligheter och bra priser. När ni väljer vilket spahotell ni ska åka till är det viktigt att det överensstämmer med era önskemål. Är ett läkarbesök och traditionella behandlingar det ni önskar ska ni välja ett hälsospa med medicinsk inriktning, såsom Tervis Medical Spa i Pärnu eller Fra Mare i Haapsalu. Är ni mer intresserad av skönhetsbehandlingar och ett mångsidigt badutbud är ett Wellness spa mer för er, såsom Kalev Spa i Tallinn. Många spahotell är så mångsidiga numera att de kan erbjuda allt av detta.

 

Lettland – Östersjöns bästa bad eller världsarvsstaden Riga

Våra spa-resor går till den klassiska badorten Jurmala, ca 25 km från Riga. Populära Jurmala Spa & Conference ligger en kort promenad från den 30 km långa, fantastiska sandstranden som sommartid lockar gäster från när och fjärran.

Baltikums äldsta stad Riga har mycket att erbjuda. Förutom en trivsam och välbevarad medeltida stadskärna med restauranger, caféer och shopping kan man stoltsera med den genuina och välbevarade Jugend-arkitekturen som medfört att är Riga upptagen på UNESCO:s Världsarvslista.

 

Alla resmål

Bra att veta